subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova danas bez osmorice igrača!

Jedan od timova danas će igrati bez osmorice igrača, a pored toga utakmica će se igrati bez publike koja je često njihov 12.igrač, forma i igre tima nisu na nivou koji se očekuje od njih, kvota na naš predlog je 1,90.

Radi se o derbi susretu Paragvajske Prve lige, a od 00:30 se u okviru 9.kola sastaju Cerro Porteno i Libertad.

Cerro Porteno, paragvajski velikan i predstavnik u Kopa Libertadores, igra jednu od najlošijih sezona u poslednjim godinama, ispali su iz Kopa Libertadores takmičenja, a u ligi su tek na 6.mestu sa skorom 3 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 13:8. Na svom terenu ove sezone imaju skor 2-1-1 i gol razliku 8:5. Za današnji meč u timu nema osmorice igrač iz prethodnog dela sezone, tu se pre svega misli na 36-godišnjeg napadača Nelsona Valdeza (5/1/0) nekada igrača Borusije Dortmund, potom nema još jednog napadač Beniteza (8/1/1), veznih igrača Sergio Diaza (6/2/0), Vikotra Kaseresa (6/0/0), Juana Augilara (7/0/0), kao i defanzivada Amorabiete (6/0/0), Markosa Kaseresa (6/0/0) i Kamilio Saiz (5/0/0).

Ekipa Libertada imala bi verovatno jednu od uspešnijih sezona da ih korona virus nije prekinuo, jako dobre igre na oba fronta i u ligi i u Kopa Libertadoresu, ali po povratku fudbala očekuje se da oni nastave sa dopadljivom napadačkom igrom koju forsiraju, trenutno su na 1.mestu sa 6 pobeda, 1 remijem i 1 porazom uz gol razliku 19:9. Na gostovanjima imaju skor 3-0-1 (9:5). Od standardnih igrača faliće samo defanzivac Ivan Piris (7/0/2).


 

Mišljenje urednika: Iako se radi o derbi susretu, mišljenja smo da su gosti ove sezone mnogo bolji rival, koji uz to može da računa na sve važne igrače  za svoju igru, dok će domaćin i na tom polju biti oslabljen, a izostank publike, anuliraće postojanje domaćeg terena, naš predlog je igra X2&2+ po kvoti 1,90, ali vi možete probati i sa nekim drugim igrama u skladu sa ovom informacijom!

2:1


Foto: Photo by Fachry Zella Devandra on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje