petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova danas ima izostanke, a i u lošijoj je formi od drugog!

Jedan od timova imaće nekoliko izostanaka danas, a uz to ide kod tima bez izostanaka i u solidnoj formi. Meč možete preuzeti do 14 časova, a predložena kvota je 1.70!

Radi se o susretu Izraelske Leumit League, a od 14 časova se sastaju ekipe Hapoel Umm al-Fahm – H. Raanana, radi se o meču 16.kola

Hapole Umm al Fahm se nalazi na 9.mestu sa 5 pobeda, 5 remija i 5 poraza i sa gol razlikom 11:13. Na domaćem terenu imaju skor 3 pobede, 2 remija i 3 poraza i gol razliku 7:8. Za danas nemaju najavljenih izostanaka u timu. Oni su u seriji od 4 meča bez poraza, 2 remija i 2 pobede.

H. Raanana se nalazi na 12.mestu sa skorom 3 pobede, 7 remija i 5 poraza i gol razlikom 13:13. Na gostovanjima imaju skor 2 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 11:9. Za današnji meč trener gosta neće moći da računa na defanzivca Netanel Amoyala, kao i Gal Barel, potom vezne igrače Snir Shoker i Itay Katzav, dok je napadač i prvi strelac tima Yoav Tomer pod utnikom za ovaj meč.

Mišljenje urednika: Iako nismo dovoljno upoznati sa kvalitetima ova dva tima i sa generalnim stanjem u ligi, čini se da je domaćin na ovom meču bliži bodova zbog forme, ali i izostanaka kod gosta, a igra 1X&0-3 plaća se kvotom 1,70! Naravno vi možete pokušati i sa bilo kojom drugom igrom u skladu sa iznetim informacijama!

1:2 (golovi gosta u 82. i 86. minutu)


Foto: Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje