utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova danas sa drugom postavom zbog korona virusa!

Jedan od timova danas će igrati sa potpuno drugim sastavom od onog koji je planiran, jer je jedan član stručnog štaba pozitivan na korona virus. Meč možete preuzeti do 20:30 okvirno, a predložena kvota je 2,05!

Radi se o susretu Lige Evrope – Grupa B, od 20:45 se sastaju selekcije Češke Republike i Škotske. U pitanju je meč 2.kola.

Selekcija Češke Republike nalazi se u problemu jer je ustanovljeno da je fiziterapeut tima pozitivan na koronu, pa je UEFA zabranila svim igračima prvobitno pozvanim da uzmu učešće u ovom meču, pa je Češka federacija pozvala novi tim u potpunosti u kojem su samo 2 igrača koji su do sada igrala za nacionalnu selekciju, to su 36-godišnji štoper Sigme, Hubnik (29/3) i napadač Stanislav Teci (5/0) iz Slavije, svi ostali igrači su debitanti. Oni su u prvom kolu savladali u gostima Slovačku sa 1:3, ali je tada igrala najjača selekcija.

Sastav Češke Republike za ovaj meč (screenshot wikipedia)

Sa druge strane selekcija Škotske je u prvom meču odigrali 1:1 sa selekcijom Izraela na domaćem terenu i danas imaju odličnu priliku da slave na gostovanju gde bi teško došli do bodova da je selekcija Češke u svom najjačem sastavu. Škotska selekcija je za ovaj dvomeč bez veznog igrača Roberta Snodgrasa (28/7) i bez napadača Naismitha (51/10).

Što se sastava tiče, tu su igrači poput Robertsona iz Liverpula, Tiernya iz Arsenala, McTominya iz Mančestera, McGina iz Aston Vile, kao i dosta igrača Seltika, Rendžersa, kao i još neki igrači iz Premijer lige Engleske.

Mišljenje urednika: Da je selekcija regularna smatramo da bi Češka bila favorit u ovom meču, ali sa igračima koji nisu ni u C timu i koji je sastavljen isključivo od igrača iz domaće lige, među kojima opet fale oni najbolji koji i inače igraju za selekciju, smatramo da je Škotska veliki favorit, naš predlog je pobeda gosta i 0-3 gola na meču po kvoti 2,05, ali ko neće da rizikuje sa golovima može da proba i sa čistom 2 po kvoti 1,55! Oprezno sa ulogom jer je u pitanju ,,public bet“ utakmica pa može doći do ,,intervencija“ kladionca iraznih spinovanja rezultata.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje