četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova sa mladim snagama danas, a po kladionicama favorit!

Danas će jedan od timova igrati sa mladim igračima, jer su prvotimci na odmoru, kako bi spremni dočekali novu sezonu, drugi tim kompletan i u jako dobroj formi danas. Predlog na našu igru je 1,86, meč možete preuzeti do 19 časova!

Radi se o utakmici poslednjeg kola Hrvatske Nogometne lige, a od 18:55, sastaju se ekipe Dinamo Zagreba i Varaždina.

Dinamo Zagreb je novi stari šampion Hrvatske i kao takav ide u kvalifikacije za Ligu šampiona koje će početi jako  brzo. Oni su na prvom mestu lige sa skorom 24 pobede, 5 remija i 6 poraza uz gol razliku 60:20. Njihovi prvotimci su već nedelju dana na odmoru i danas će neki mlađi igrači dobiti šansu, kao uostalom i u par zadnjih kola kada rezultati ovog kluba i nisu baš na visokom renomeu, naime u prethodna tri kola oni su poraženi od Hajduka i Rijeke, dok su sa predposlednjom Istrom odigrali samo 0:0. Danas trener domaćina ne računa na puno standardnih igrača, kao što su prvi golman Livaković (26/0), potom nema defanzivaca Stojanovića (16/1), Leovca (19/1),Théophile-Catherine (21/1), Guardiola (11/1), Perić (17/0), veznjake Mora (28/2), kapitena tima Ademija (19/3), Gojaka (26/2), Hajrovića (11/0) i Franjića (4/0).

Neće biti ni prva tri strelca tima, Oršića, Kadziora i Petkovića.

Varaždin je u nastavku lige najprijatnije iznenađenje, vezali su odličnu seriju, na poslednjih 8 mečeva, imaju 6 pobeda, 1 remi i 1 poraz. Nalaze se na 8.mestu i osigurali su opstanak, imaju učinak 9-9-17 (29:48). Trener tima Toprak radi odličan posao u Varaždinu koji bi naredne sezone uz par pojačanja mogao da bude opet jako neugodan rival svim timovima lige.

Rezultati Varaždina u poslednjih 7 mečeva (screenshot betexplorer)

Mišljenje urednika: Iako je Dinamo postavljen kao veliki favorit, smatramo da je danas idealna prilika da Varaždin pokaže da niz odličnih rezultata nije slučajnost već da je plod odličnog rada njihovog trenera, iskustvo je svakako danas na njihovoj strani, pa smatramo da dupla šansa X2 koja se plaća kvotom 1,86, svakako deluje realnije uz ove informacije, uz to Varaždin je već dobio jednom ove sezone Dinamo 1:0, na svom stadionu.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje