petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova sa svega 5 profesionalnih igrača uz puno omladinaca danas!

Jedan od timova sa svega 5 profesionalnih igrača uz puno omladinaca danas! Tim je počeo pripreme dosta kasnije od ostalih timova. Meč možete preuzeti okvirno do 17 časova, a predložena kvota je okvirno 1.90 u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Radi se o utakmici Rumunske Prve lige, a od 17 časova, sastaju se ekipe Voluntari i Gaz Metan, u pitanju je meč 1.kola

Voluntari je prethodnu sezonu završio na 5.mestu plej aut lige sa skorom 6-3-5 i gol razlikom 16:12. Na domaćem terenu igrali su mnogo bolje i imali učinak 4-2-1. Što se tiče tima bilo je promena u timu i odlazaka nekih standardnih igrača, tako da će se tek videti šta može novi tim Voluntaria, važna stvar je ostanak dvojice najboljih veznih igrača Căpățînă (39/8/3) i Gheorge (38/4/4).

Ekipa Gaz Metan je prošlu sezonu završila na 6.mestu mini lige za šampiona, gde je posle 10.odigranih kola imala skor 0-3-7 (5:19). Trener tima napustio je ekipu samo par dana pred ovaj meč i čini se da neće biti ni vraćen na posao jer su nesuglasice zaista velike. Tim je imao problema i sa virusom kovid 19 pa je pripreme počeo dosta kasnije, a za danas je u timu samo pet igrača sa profesionalnim ugovorima dok će ostatak činiti omladinci. Igrači koji su tu su golman Razvan Plesca (34/0/0), defanzivci Larie (34/0/2), Velisar (35/2/3) i Roberto Romao (22/2/1 – 12 kao starter) veznjak Naser Chamed (32/5/3 – 17 kao starter). Očekuje se da šansu dobiju mladi igrači (16 do 18 godina) poput Avrama, Nicula, Dogaru-a.

Mišljenje urednika: Kraj prošle sezone pokazao nam je da Gaz Metan nije tim koji je bio na početku prošle sezone, nesređeni odnosi unutar kluba, manjak igrača, odlazak trener i dosta mlad tim su nešto što će na početku sezone, ali i kasnije biti veliki problem za ovaj tim, po nama danas je Voluntari bliži pobedi, koja se plaća kvotom 1,90!

2:1


Foto:Photo by Juan Salamanca from Pexels

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje