četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova samo 11 igrača za danas!

Jedan od timova igraće sa samo 11 igrača danas, pokušavaju da potpišu nove igrače ali i ako sitignu igrali bi bez treninga sa timom, uz to od 11 dostupnih igrača, dvojica su golmani, pa će jedan na teren. Meč možete preuzeti okvirno do 02 sata posle ponoći, predložena kvota je 2,10!

04:30 LA Galaxy 2 – Las Vegas Lights (SAD USL)

Pozicija na tabeli domaćina prošle sezone: Pošto se radi o prvom kolu nove lige, stavićemo učinak iz prošle sezone gde su u Grupi B završili na 2.mesto koje ih je odvelo u plej of sa učinkom od 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza uz gol razliku 29:32.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju skor 4 pobeda, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 14:16.

Forma u poslednjih vreme: Oni su na otvaranju sezone odigrali sa Sakrementom i poraženi su 0:1.

Izostanci: U odnosu na prvi meč nema povreda pa je tim kompletan


Pozicija na tabeli gosta prošle sezone: Las Vegas Lights se nalazio na poslednjem 5. mestu B grupe lige i imali su skor 2 pobede, 5 remija i 5 poraza uz gol razliku  24 dat i 34 primljena gola.

Skor na gostujućem terenu: U gostima su imali izuzetno loš učinak bez pobede, 2 remija i 6 poraza uz gol razliku 10:19

Forma u poslednjih 5 mečeva: Nisu igrali nijedan meč ove sezone.

Izostanci: Za današnji meč tim na raspolaganju ima samo 11 igrača, od kojih su dva golmana, pa će jedan od njih morati da igra u polju.

Sa sajta Las Vegasa gde se kaže da će imati samo 11 igrača!


Međusobna tradicija: Odigrali su 7 mečeva do sada, a gosti nemaju ni jednu pobedu, 4 pobeda LA Galaxy 2 i tri remija, uz mnogo golova i efikasne susrete, samo jednom bilo je 0:0, dok su svi ostali mečevi završeni prolaskom igre GG&3+

Zaključak: Otvaranje sezone gde je domaćin, inače rezervni tim MLS tima LA Galaxy, favorit, razigravaće mlade i talentovane igrače od kojih se očekuje da neki pređu i igraju za tim u MLS, gosti će najverovatnije kao i prošle sezone biti među najslabijim timovima lige, sa rosterom od 11 igrača koliko imaju sada, teško da mogu da se suprotstave ozbiljnijem domaćinu.

Predlog na osnovu tradicije: Na osnovu tradicije realno deluje prolazak igre 1X&GG po kvoti 1,98.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Na osnovu svih izvedenih činjenica, ali i toga da ne pratimo detaljno ovo takmičnje, naš predlog je 1X&1+pp&1+2p (pobeda domaćina ili remi uz po najmanje gol u oba poluvremena) po kvoti 2,10.

5:0 (0:0)


Foto; Image by Jürgen Polle from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje