petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova u kombinovanom sastavu protiv današnjeg rivala!

U ovom meču jedan od timova će odmoriti dosta standardnih igrača, a uz to je ostao i bez svog najboljeg igrača iz prošle sezone, drugi tim jako dobar i ove sezone sa velikim ambicijama. Meč možete odigrati do ponoći!

Radi se o susretu Kolumbijske Prve lige (00:10) Junior – Independiente Medljin, meč 4.kola.

00:10 Junior – Independiente Medeljin

Ekipa Juniora krenula je u novu sezonu pobedom i remijem i još uvek je bez primljenog gola (2:0). Prošlu sezonu Klausuru, završili su na 4.mestu sa skorom 9-6-5 i gol razliku 16:9. Napad tima sa Miguelom Borhom i Teofilom Gutierezom svakako mora efikasnije, ali je odbrana kao i prošle sezone utegnuta i igra na malo golova.

U goste im stiže ekipa Independiente Medeljin koja je odigrala meč više ove godine, imaju 1 pobedu i 2 remija uz gol razliku 5:4. Ovaj tim očekuje meč kvalifikacija protiv Deportivo Tačire za 3 dana pa će na ovom meču priliku dobiti i igrači koji nisu u prvom planu, oni koji neće biti u sastavu su Didier Delgado (drugi asistent prošle godine), Adrian Aregui (17/4/1 prošle sezone, drugi strelac – odbrana), Larry Angulo (standardni vezni igrač), Federico Laurito (novi igrač – napadač – 2 meča ove sezone), kao i Yulian Gomez (novi igrač – odbrama – 2 meča ove sezone). U međuvremenu tim je napustio i German Kano, prvi strelac tima prošle godine sa 34 gola.

Preuzeto sa https://twitter.com/DIM_Oficial/status/1223241904088866821/photo/1

Od prethodnih 7 mečeva na terenu Juniora, domaćin je dobio 6, uz jednu pobedu gosta.

Mišljenje urednika: Domaći tim ima velike ambicije u ovoj sezoni i tim koji je selektiran za najviši plasman, gosti sa druge strane žele plasman u Kopa Libertadores i čini se da su mislima već u meču koji se igra kroz tri dana pa je zbog svega toga naš PREDLOG: 1 (pobeda Juniora) po kvoti 1,60!

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje