četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova u velikim problemima danas, 12 igrača van stroja

Jedan od timova imaće danas čak 12 igrača van stroja, što je četiri više nego u prošlom kolu, meč možete preuzeti okvirno do 17 časova, a predložena kvota je 1,70

Radi se o susretu Nemačke Regionalne lige Bayern i meču koji počinje u 17:30, a sastaju se Rain Lech i Eltersdorf. U pitanju je meč u okviru 13.kola.

Domaći tim je u velikim problemima već neko vreme, nalaze se na 18.mestu sa 2 pobede, 2 remija i 8 poraza uz gol razliku 9 datih i čak 33 primljena gola. Na domaćem terenu imaju 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 4:16. U prošlom kolu i pored izostanka osam igrača, napravili su iznenađenje i slavili u gostima, ali u odnosu na taj meč imaju još četiri nova izostanka, pa sada fali čak 12 igrača. To su: Ekin, Johannes Müller, Abou Khalil, René Schröder, Knötzinger, Della Shiava, Triebel, Brandt, Bär, Bauer, Dannemann i Käser.

Ekipa Eltersdorf nalazi se na 17.mestu sa skorom 3 pobede, 2 remija i 6 poraza i sa gol razlikom 18 datih i 25 primljenih golova. Na gostovanjima su zabeležili učinak 1-1-3 (6:8). Za danas u timu nema samo jednog igrača i to Rennera zbog suspenzije. Oni su slavili na prethodna dva meča i to protiv dva jača tima po poziciji na tabeli, Aschaffenburg su pobedili u gostima 1:4, a potom na domaćem terenu Buchbach sa 4:2.


Uzimajući u obzir stanje kod domaćina i jako dobru formu gosta i naročito efikasnu igru, opredelili smo se za predlog G2+ (gost daje dva ili više golova) po kvoti 1,70.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje