Advertisement
MaxBet

Od 18 časova po našem vremenu, sastaće se dve ekipe, gde će jedna biti u punom sastavu, a drugoj će nedostajati čak 10 fudbalera. Nadamo se da će neoslabljena ekipa uspeti da ostvari pozitivan rezultat.


Reč je o 12. kolu italijanske “Serie B“, a sastaće se Empoli i Pescara od 18 časova po našem vremenu. Empoli nakon 11 odigranih kola zauzima 8. mestu na tabeli, a Pescara 10. mesto na tabeli. Bodovna razlika je +1 za današnjeg domaćina.

Stanje na tabeli.

Kada je reč o izostancima, Empoli će biti bez izostanaka danas, dok za Peskaru neće igrati Willy Ta Bi (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Vincenzo Fiorillo (10n/0g/0a, prvi golman ekipe, kapiten), Hugo Campagnaro (6n/1g/0a, centralni bek), Davide Vitturini (3n/0g/0a, desni bek), Massimiliano Busellato (9n/1g/1a, centralni vezni), Marco Tumminello (5n/4g/1a, centarfor), Antonio Balzano (5n/0g/0a, desni bek), Andrea Marafini (0n/0g/0a, cenralni bek), Alessandro Celli (2n/0g/0a, centralni bek) i Ivaylo Chochev (0n/0g/0a, centralni vezni).

Spisak fudbalera Peskare za predstojeći meč možete da pročitate na linku.

Mišljenje urednika: Ne očekujemo da ovaj meč bude toliko zapažen pored široke fudbalske ponude, te se nadamo da neće postati public bet meč. Prednost dajemo Empoliju, koji kod kuće u punom sastavu dočekuje oslabljenog gosta. Pobeda domaćina plaća se kvotom 1.75.

1:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.