petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim će odmarati igrače zbog mnogo važnijeg meča

Jedan tim će odmarati igrače zbog mnogo važnijeg meča koji ih očekuju, a na ruku im ne idu ni uslovi za igru. Meč možete preuzeti okvirno do 22 sata, a predložena kvota je 1,60, kao i predlog kvote 2,30.

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim zauzima osmo mesto na tabeli, imaju skor 3 pobede, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 9:10.

Skor na domaćem terenu: Mnogo bolje partije pružaju na svom stadionu koji se nalazi na samo 18m nadmorske visine na moru što ne bi trebalo da pogoduje gostu koji igra u planinskoj regiji na preko 2500 m nadmorske visine, imaju 3 pobede i 1 poraz uz gol razliku 7:5.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Posle odličnog starta sezone, u seriji su od tri vezana poraza, pre toga remi i pobeda.

Izostanci: Za danas nemaju najavaljene izostanke


Pozicija na tabeli gosta: Milionarios se nalazi na 3.mestu sa 4 pobede, 2 remija i 1 porazom i sa gol razlikom 6:2.

Skor na gostujućem terenu: Na gostujućem terenu imaju solidan skor od 2 pobede, 2 remija  i gol razliku 3:0, što znači da još uvek nisu primili gol u gostima.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Poraz, remi, pa potom tri vezane pobede.

Izostanci: Zbog obaveza kroz par dana u Kopa Libertadoresu, trener će danas odmarati dosta standardnih igrača,u odbrani su to: Linas (7/0/0), Bertel (6/0/0), Vargas (4/0/0), Roman (2/0/0), u veznom redu će faliti Vasquez (7/0/1), Sosa (6/1/0), Ruiz (7/1/1), D.Silva (5/0/0), dok će u napadu faliti prvi strelac tima Herazo (7/2/0).


Mišljenje urednika: U prethodne dve sezone Milionariosi su doživljavali prave rezultatske katastrofe na ovom gostovanju, poraženi su 4:3 i 4:1, tako da Jaguarsi definitivno znaju kako protiv velikana. Danas su kompletni i sigurno motivisani, a u goste im dolazi tim koji je mislima na drugom meču, uz dosta važnih izostanaka, iako će sigurno i igrači sa klupe imati motiv da se dokažu, ali bez obzira na to naš predlog je W1 (pobeda domaćina u slučaju remija kvota je 1,00) po kvoti 1,60, za one koji vole rizik, predlog je čista pobeda domaćina po kvoti 2,30

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje