četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa bez dosta igrača večeras!

Jedna ekipa će večeras biti bez šestorice redovnih fudbalera, dok će druga, koja je u punom sastavu, to želeti da iskoristi. Kvota koju predlažemo je 1.63, a možete da otvarate članak do 20 časova.


Reč je o utakmici 16. kola holandskog prvenstva „Eerste Divisie„, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Helmond i Excelsior. Dve ekipe koje imaju potpuno drugačije ciljeve ove sezone, gde se domaćin bori da sezonu ne završi na dnu, a gosti se bore za ulazak u viši rang, ggde je ispred njih samo FC Volendam sa 2 boda prednosti.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Izostanci su ti koji muče domaći tim, a za Helmond neće igrati Dylan Seys (7n/0g/0a, desno krilo), Keyennu Lont (6n/0g/0a, desno krilo), Arno Van Keilegom (10n/1g/1a, desno krilo), Maxime De Bie (14n/0g/0a, centralni bek), Bryan Van Hove (7n/0g/0a, levi bek) i Jossue Dolet (8n/1g/0a, desno krilo). Za Excelsior je upitan samo Nathan Tjoe-A-On (0n/0g/0a, centralni bek), ali on nema minutažu ove sezone, te taj izostanak nije toliko relevantan.

Excelsior je u seriji od 4 vezane pobede na strani, a Helmond ih je na poslednja 2 duela porazio, pa će gotovo sigurno ući opreznije u ovaj meč, a vrlo verovatno i željni revanša. Mi predlažemo pobedu gostiju po kvoti 1.63, koja je trenutno u padu.

1:5


Photo by Thomas Serer on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje