četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa bez osmorice bitnih igrača!

U nedelju, 7. juna, jedna ekipa biće znatno oslabljena jer za nju neće igrati osmorica bitnih fudbalera koji imaju veliku minutažu. Utakmica je na programu od 17 časova po našem vremenu, a njihov rival će verovatno dati sve od sebe da dođe do bodova. Tekst objavljujemo dan ranije zbog mogućeg pada kvote!


Reč je o utakmici 26. kola danske „Superlige„, a od 17 časova na programu će biti 7 utakmica, tj. svi će igrati u isto vreme. Odense i Esbjerg su nam zapali za oko zbog velikog broja izostanaka u domaćem timu. Kao što možete da vidite na tabeli ispod, domaći se nalaze na 10. mestu sa 30 bodova, a gosti na 13. mestu sa 18 bodova. U pitanju je poslednje kolo pred podelu lige na dva dela, pa su nesumnjivo svima bodovi od preke potrebe.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Od kako je šampionat nastavljen, obe ekipe su odigrale po 1 ligaški meč, Odense je poražen od Aarhusa 1:0, dok je Esbjerg igrao 1:1 sa Aalborgom.

Kada je reč o izostancima, za Odense neće igrati čak osmorica fudbalera. To su Oliver Lund (26n/1g/3a, desni bek), Alexander Juel Andersen (24n/0g/1a, desni bek), Jørgen Skjelvik (3n/0g/0a, levi bek), Kasper Larsen (12n/0g/1a, centralni bek), Issam Jebali (20n/3g/2a, centarfor), Mart Lieder (26n/8g/4a, centarfor), Mikkel Hyllegaard (13n/4g/1a, centarfor) i Janus Drachmann (26n/0g/3a, defanzivni vezni, kapiten).

Izvor: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/skadeshelvede-hos-ob-foer-esbjerg-opgoer?fbclid=IwAR26aS0ZhrbXtVZAQy3bminXmTY6JDjVRv4wSi14gRUlFcDHIVe5s0CgGhY

Mišljenje urednika: Mišljenja smo da ovde gosti mogu da iskoriste situaciju i dođu makar do boda po kvoti 1.55. Postoji realna šansa da kvota tokom vremena padne, a članak je na sajtu od 6. juna (18:30), tako da postoji šansa da se do početka utakmice ista promeni. Napominjemo, trenutno je kvota na pobedu gosta u padu.

3:1

Kvote za utakmicu – Printscreen/Maxbet.rs

Photo by Vienna Reyes on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje