četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa bez sedmorice, a njihov rival pun samopouzdanja!

Jedna ekipa će, kao što piše i u naslovi članka, biti bez velikog broja fudbalera, dok će njen rival biti gotovo kompletan i pun samopouzdanja. Da se situacija u ranijem delu šampionata odvijala drugačije, kvote bi gotovo sigurno bile drugačije, a ovako, jasno je zašto su kladionice pomalo neodređene. Utakmica počinje od 16 časova po našem vremenu, a naš predlog je kvote 2,40.


U pitanju je 7. kolo španske „LaLige“, a od 16 časova po našem vremenu sastaće se Kadiz i Viljareal. Nakon 6 odigranih kola, Kadiz ima 10 osvojenih bodova, dok Viljareal ima 11, što je svega bod više, dok je Kadiz u proteklih par kola beležio nestvarno dobre rezultate, savladavši Real Madrid na strani rezultatom 0:1, a istim rezultatom i Atletik Bilbao u gostima. Ekipa, kojoj je gotovo sigurno primarni cilj bio opstanak, igra fantastično.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za Kadiz neće igrati Iza Carcelén (5/0g/0a, desni bek) i Marcos Mauro (4n/0g/0a, centralni bek), dok za Viljareal neće igrati Pervis Estupiñán (4n/0g/0a, levi bek), Soufiane Chakla (1n/0g/0a, centralni bek), Alberto Moreno (0n/0g/0a, levi bek), Dani Parejo (6n/1g/0a, centralni vezni), Gerard Moreno (5n/3g/1a, centarfor), Ramiro Guerra (0n/0g/0a, centralni vezni) i Takefusa Kubo (7n/1g/2a, desno krilo).

Izvori:
https://www.cadizcf.com/noticia/lista-de-convocados-para-el-cadiz-villarreal
https://www.sportsmole.co.uk/football/villarreal/preview/preview-cadiz-vs-villarreal-prediction-team-news-lineups_419450.html

Trener Viljareala, Unai Emery, izjavio je na konferenciji za medije sledeće: „Kao trener, zaista cenim pobedu Kadiza na stadionu Reala, jer je to vrlo teško i ima puno zasluga. To im daje sigurnost i samopouzdanje. Oni prenose tu sigurnost, ostavljajući osećaj da žele da pokažu da ostaju u ligi. Tim koji je vrlo dobro razrađen, koji stvari i radi vrlo dobro, njihova formacija 4-4-2 je jedna od najboljih u ligi, na šta treba dodati to da su oni ti koji imaju najbolje kontranapade.

Álvaro Cervera, trener Kadiza, će, sudeći po referentnim informacijama, na teren verovatno da izvede istu jedanaestoricu kao proti madridskog Reala.

Da je u pitanju bilo koja druga sezona, možda čak i drugi deo sezone, Viljareal bi verovatno bio više favorizovan. Ipak, fenomenalna forma domaćih, uticala je na to da kvota na pobedu gosta ne bude niska. Mi danas vijamo iznenađenje i potencijalnu naplatu kvote 2,40, jer se nadamo da Kadiz može da krene da beleži dobre rezultate i kod kuće, a motivacije i samopouzdanja verovatno neće manjkati. Naš predlog je dupla šansa na domaćina i minimalno 2 gola na meču, a shodno iznetim informacijama možete da tipujete šta god da poželite. Srećno!

0:0


Image by PIRO4D from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje