petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Trener ima problem sa rotacijom bacača!

Večeras od 22:10 na programu je novi MLB meč između San Diega (2-1) i Arizone Diamondbacksa (1-2). Ovo je 4. meč u seriji, 2 su dobili domaći a 1 gosti. Opet će se igrati večeras jedan neizvestan meč, kladionice nude egal kvote.

Starter domaćih biće levoruki bacač Joe Lucchesi (0-0,0.00). Prvi njegov start ove sezone, a pozvan je naknadno jer domaći trener ima mnogo problema sa rotacijom. Naime standardni starter trebao je biti Zach Davies ali je to promenjeno sat vremena pre određenog perioda. Lucchesi ima u karijeri 18-19, ERA 4,14. Međutim Arizona mu nikako ne leži a protiv njih ima 0-5,sa visokom kotom 6,07. A sve su to isti igrači Arizone od prošle godine i imaće itekako problema. Nick Ahmed mu je udario čak 2 HR u jednoj utakmici prošle sezone!

Starter Arizone biće desnoruke Luke Weaver (0-0,0.00). I njegov prvi start ove sezone, a prošle je imao rekord 4-3,2.94. Imao je jedan start protiv Arizone gde je u 6 izmena primio 2 poena. On je sjajni mladi talenat i na njega će se Arizone dosta oslanjati ove sezone!

Prve dve utakmice u seriji San Diego je lagano dobio, ali su sinoć popustili u 7 izmeni i predali pobedu gostima iz Arizone. Zbog boljeg bacača večeras očekujemo još jednu pobedu gostiju i ona ne bi smela da bude dovedena u pitanje zbog već napisanih bacačkih problema. Još treba navesti da je sinoć trener gostiju potrošio čak 6 bacača, tako da će večeras biti u mukama koga staviti posle Lucchesia.

Predlog za ovaj susret je pobeda Arizone. Kvota je prelepa 1,95.

6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje