utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa oslabljena i u slaboj formi!

Jedna ekipa biće oslabljena na večerašnjem duelu, a njen rival će želeti to da iskoristi. Pored toga, oslabljeni tim nije u najblistavijoj formi, te je pitanje kako će danas izgledati na terenu. Možete da tipujete do 18:30, ali i nešto kasnije, uživo.


Reč je o 3. kolu engleskog „FA Cup-a“, a od 19:16 po našem vremenu sastaće se Gillingham i West Ham. Ukoliko bude viđen remi, igraće se revanš. Domaćin je trećeligaš, nalazi se na 12. mestu na tabeli sa 33 osvojena boda iz 24 odigrana meča, dok se gost nalazi na 16. mestu u najelitnijem rangu engleskog fudbala sa svega 22 osvojena boda iz proteklih 20 susreta. U prilično lošoj je formi, na poslednjih 10 susreta ima 2 pobede, 1 remi i 7 poraza, a pitanje je koliko je zainteresovan za takmičenje koje igra večeras, jer će mu fokus sigurno biti opstanak u eliti.

Pored loše forme, gosti će danas biti znatno oslabljeni. Za goste neće igrati David Martin (4n/0g/0a, golman), Michail Antonio (10n/1g/1a, desno krilo), Jack Wilshere (8n/1g/0a, centralni vezni) i Andrii Yarmolenko (15n/3g/1a, desno krilo), dok su upitni Winston Reid (1n/0g/0a, centralni bek), Mark Noble (18n/3g/1a, centralni vezni, kapiten), Aaron Cresswell (15n/3g/0a, levi bek), Lukasz Fabianski (9n/0g/0a, golman) i Angelo Ogbonna (15n/2g/0a, centralni bek). Za domaći tim neće igrati Mark Byrne (23n/1g/2a, centralni vezni), dok je upitan samo Matty Willock (2n/0g/0a, centralni vezni).

Izvor: https://www.whufc.com/news/articles/2020/january/04-january/gillingham-v-west-ham-united-all-you-need-know

David Moyes je novi trener „čekićara“ i teško da će svoje interesovanje, ili neinteresovanje za Kup isticati putem medija, ali mu je gotovo sigurno opstanak u Premijer ligi prioritet, makar u ovom trenutku, kada je klub blizu zone ispadanja. Pitanje je u kakvom će sastavu izaći na teren, a to što je njegov tim oslabljen mu ne ide u prilog.

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa kontra hendikepom na domaćina, gde tipujemo da će domaćin da slavi, odigra nerešeno, ili izgubi maksimalno jednim golom razlike. Napominjemo, ovo je naš stav, vi možete da odaberete drugi tip na osnovu datih informacija.

0:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by F McDaniel from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje