petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa u dosta težoj situaciji večeras!

Kao što piše i u naslovu članka, jedan tim biće u težoj poziciji, jer neće moći da računa na čak sedmoricu fudbalera, među kojima je i prvi golman tima. Sa druge strane, njihov rival gotovo kompletan, a reč je o utakmici koja je bitna obema ekipama. Članak otvarati do 18:30, a predložena kvota je 1.75.


Večeras će se od 18:30 po našem vremenu sastati Ionikos i Smyrnis u okviru 24. kola grčkog prvenstva „Super League„. Reč je o ekipama koje će drugi deo sezone provesti u donjoj polovini tabele, to je sada neizbežno, ali je pitanje hoće li izboriti opstanak.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Nakon 23 odigrane utakmice, domaći tim ima 22 boda, a gosti su ubedljivo poslednji sa svega 13 osvojenih bodova, tj. svega 2 pobede za 23 kola, što je izuzetno malo. Ruku na srce, na poslednjih par utakmica su igrali sa Panatinaikosom, AEK-om i PAOK-om, ali svakako da na ostalim utakmicama nisu imali toliko kvalitetne rivale, te je njihova forma nekonstantna i prilično loša, ako izuzmemo pobedu u poslednjem kolu protiv Lamije. Ovde ćemo najverovatnije gledati duel na kom će obe ekipe probati da izvuku maksimum, odnosno, da ne izgube, jer im svaki bod znači pre deljenja tabele, a pogotovo što će biti konkurenti jedni drugima kada se budu borili za opstanak.

Kada je reč o izostancima, za Apollon neće igrati Davino Verhulst (12n/0g/0a, prvi golman), Rajiv van La Parra (19n/0g/0a, levo krilo), Bruno Alves (15n/0g/0a, centralni bek), Manuel Fernandes (5n/0g/1a, ofanzivni vezni), Nikolay Signevich (12n/1g/1a, centarfor), Antonis Dentakis (20n/0g/1a, desni bek) i Dimosthenis Baxevanidis (15n/0g/0a, desni bek). Za Ionikos Nikeas neće igrati José Alberto Cañas (20n/2g/0a, centralni vezni) i Theodosis Macheras (1n/0g/0a, levo krilo). Kao što se vidi iz napisanog, daleko više izostanaka, i to bitnijih izostanaka, imaće gosti.

Mi ne verujemo da će ovo biti preterano efikasan duel, ali se isto tako nadamo da će domaći tim uspeti da iskoristi izostanke najlošije ekipe u ligi, te makar da ostane neporažen. Stoga, kombinacija „1X&0-2“ se plaća kvotom u visini od 1.75.

4:0 (pogrešan odabir predloga, kvota na pobedu domaćina pred početak meča pala sa 2.00 na 1.53)


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Dan Asaki on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje