AdvertisementDouble Bet

Jedna od ekipa nastupiće u rezervnom sastavu, uglavnom sa članovima omladinskog tima, a takođe veliki problem predstavljaće činjenica što pred ovaj meč nisu odradili zakazani trening. Njihov protivnik koji je u dobroj formi nema muke sa povredama pa mislimo da je ovo prilika koju moraju da iskoriste danas nakon 15 časova.


Od 16 časova po našem vremenu odigraće se poslednja utakmica 1/16 finala nacionalnog kupa Rusije u kojoj će se sastati Tyumen i CSKA Moscow. 

Tyumen se trenutno nalazi na 14. poziciji u drugoj ligi pošto su nakon 15 odigranih utakmica uspeli da sakupe 17 bodova i pritom ostvare 4 pobede, 5 remija i 6 poraza. Pre svega treba istaći činjenicu da neverovatna izdanja imaju na svom terenu pošto su ove sezone čak 16 od osvojenih 17 bodova uzeli kod kuće učinkom od 4 pobede, 4 remija i 2 poraza te su sada drugi najbolji domaćin u ligi.

Na današnjoj utakmici sudeći po izjavi glavnog trenera nastupiće u najječem sastavu dok što se tiče povreda jedino će duže odsutni golman Igor Obukhov (5n/-10g) i levi bek Pavel Shakuro (11n/0g/0a) ostati van terena.


CSKA Moscow zauzima 6. mesto u prvenstvu Rusije sa ostvarene 4 pobede, 4 remija i 2 poraza pa nakon 10 odigranih utakmica na svom kontu imaju 16 osvojenih bodova.

Kvota na pobedu ”Armejaca” bila je u velikom porastu tokom jučerašnje dana, a razlog za to je što će zbog reprezentativne pauze u velikog broja povreda tim Viktora Goncharenka na ovoj utakmici nastupiti bez skoro cele okosnice. Naime, glavni trener je na ovo gostovanje poveo samo 14 igrača od kojih su čak 8 njih članovi omladinskog U21 tima CSKA, dok su Becao, Nababkin, Efremov i Zhamaletdinov jedini standardni igrači ove sezone sa 11 do 13 odigranih utakmica.

Takođe, zbog veoma hladnog vremena koje je juče zadesilo Tyumen, Moskovljani nisu odradili trening pred utakmicu. Upravo to bi moglo da im predstavlja ogroman problem, ali i činjenica da će temperatura u ovom sibirskom gradu za vreme odigravanja utakmice biti između 5 i 10 stepeni.


Domaća ekipa igra odlično na svom terenu, a ako uzmemo u obzir činjenicu da njihov protivnik iza sebe ima ogromne kadrovske probleme kao i 3 sata leta (2 hiljade i 200 kilometara) očekujemo da ulogu favorita i iskoriste te naprave iznenađenje za veliki broj navijača koji će ispunjavati tribine stadiona ”Geolog” u sibirskom gradu Tjumenju.

Kraj – 0:0 (3:0 u penal seriji)

W1 @1,55 (pobeda domaćina bez nerešenog ishoda)

P/K 1 @1,85 (pobeda domaćina ili vođstvo na poluvremenu)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.