U okviru utakmice koja je na programu večeras od 20 časova po našem vremenu, sastaće se dve ekipe, gde je jedna, prilično neefikasna i u slaboj formi, a druga u takvoj poziciji da ne ispunjava očekivanja u dosadašnjem delu sezone, a večeras će biti oslabljena. Među fudbalerima koji nisu na spisku za utakmicu su prvi i drugi strelac ekipe, između ostalog.


U pitanju je duel između Strazbura i Nice, koji je na programu večeras od 20 časova po našem vremenu u okviru 11. kola francuskog šampionata “Ligue 1″.

Trenutno stanje na tabeli.

Strazbur se trenutno nalazi na poslednjem, 20. mestu na tabeli, a ukoliko i naredne sezone želi da zadrži status prvoligaša, moraće da beleži nešto bolje rezultate. Nica, sa druge strane, igra prilično slabo i bezidejno, te se nakon 10 kola nalazi na 12. mestu sa svega 13 osvojenih bodova. Večeras, Nica će biti bez nekoliko fudbalera, a među tim izostancima naći će se 1. i 2. strelac ekipe. Treba istaći da je Strazbur jedna od najneefikasnijih ekipa u ligi, na čijim prvenstvenim utakmicama viđamo svega 1.8 golova po susretu, prosečno gledajući.

Kada su u pitanju izostanci, za Nicu neće igrati Adam Ounas (4n/0g/1a, desno krilo), Christophe Hérelle (4n/1g/0a, centralni bek), Ibrahim Cissé (2n/0g/0a, centralni bek), Stanley Nsoki (4n/0g/1a, centralni bek), Adrien Tamèze (7n/1g/0a, defanzivni vezni), Kasper Dolberg (9n/3g/1a, centarfor, drugi strelac ekipe) i Wylan Cyprien (10n/3g/2a, centralni vezni, najbolji strelac ekipe). Za Strazbur neće igrati Jérémy Grimm (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Lamine Koné (14n/0g/0a, centralni bek), Sanjin Prcić (3n/0g/0a, centralni vezni) i Abdallah Ndour (6n/0g/0a, levi bek).

Mišljenje urednika: Zbog toga što je domaćin vrlo neefikasan, a i zbog toga što je gost u nešto slabijem sastavu, i to bez dosta fudbalera, možda ne bi bilo loše probati opciju “0-2” koja se plaća kvotom 1.65.

1:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here