subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedni oslabljeni, drugi jure istorijski uspeh!

Večeras od 20 časova na programu je jedan vrlo zanimljiv duel, gde će jedna ekipa biti oslabljena, dok će druga da juri istorijski uspeh, kako i sami navode na oficijalnom sajtu kluba. Kakav ishod bi mogao da nas očekuje, šta najavljuju ekipe i ko će izvući deblji kraj, pročitajte u tekstu ispod.


Reč je o utakmici slovačkog prvenstva, a od 20 časova sastaće se Dunajska Streda i Michalovce. Ekipe se bore u okviru 23. kola plej-ofa, a ukupno ima 27 kola. Domaćin se nalazi na 3. mestu na tabeli i teško da može da se nada boljoj poziciji od te. Sa druge strane, Michalovce je već postigao veliki uspeh time što se našao u gornjem delu tabele.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Nakon više od 3 meseca, tačno 14 nedelja, počeće i fudbal u Slovačkoj. Do kraja juna na utakmici će moći da prisustvuje 500 ljudi, koji podrazumevaju igrače, sudije, novinare, i ostale, što bi značilo oko 215 ljudi, plus navijači. Poslednja 3 meseca su ostavila jak efekat na domaći tim, a u klub je stigao trener Bernd Storck, koji je zamenio Portugalca Heldera Cristovu od 1. juna. Michalovce se bori za najbolji plasman na tabeli u svojoj istoriji, a trenutno žele da postignu gol na svakoj utakmici do kraja šampionata. Golman ekipe, Matúš Kira, izjavio je sledeće: „Borićemo se za pobedu u svakoj utakmici, to možemo da obećamo.

Za Dunajsku Stredu neće igrati Dušan Lalatović (2n/0g/0a, centralni bek), Andrija Balić (15n/1g/1a, centralni vezni), Krisztián Németh (2n/0g/0a, centarfor), Lukas Cmelik (13n/0g/2a, desno krilo) i Ricardo Phillips (3n/0g/0a, desno krilo), dok su zbog povreda upitni Ernest Boateng (3n/0g/1a, centarfor) i Lorenco Simić (4n/0g/0a, centralni bek). Za goste zbog povrede neće igrati David Spak (11n/0g/1a, odbrana), dok nemamo dodatnih relevantnih podataka o postavi ekipe pred predstojeći meč.

Izvori: https://www.dac1904.sk/sk/clanek.asp?id=Pred-zapasom-DAC-Michalovce-futbal-po-99-dnoch-5282
http://new.mfkzemplin.sk/2020/06/kira-chceme-bodovat-v-kazdom-zapase/

Kada se podvuče crta, evidentno je da je domaćin u prednosti zbog domaćeg terena i bodovnog stanja, ali treba imati u vidu to da je pauza bila dugačka, da su obe ekipe u slabijoj formi nego ranije, što je neosporivo. Takođe, domaćin je večeras oslabljen, imaju novog trenera, dok su gosti željni ostvarivanja još boljeg rezultata i postizanja gola na svakoj utakmici. Probaćemo sa predlogom da gost daje gol po kvoti 1.60, a na vama ostaje da odlučite da li nas pratite, ili ćete da tipujete nešto drugo, shodno svojim uverenjima.

5:0


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje