petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jesu li kladionice pogrešile pri postavljanju kvota za ovaj susret?

U pitanju je susret između dve ekipe u kojoj će domaći tim biti znanto oslabljen. Sa druge strane, gost gotovo u punom sastavu i sa imperativom pobede ulazi u ovaj meč, te će biti prilično interesantno ispratiti isti. Utakmica se igra večeras od 20 časova po našem vremenu, a videćemo kako će se domaćin snaći bez barem šestorice fudbalera večeras.


U pitanju je 34. kolo švajcarskog šampionata, a do kraja ima još svega 2 kola, ne računajući 34. rundu takmičenja. Jedan od mečeva koji ćemo analizirati jeste susret između Zurich-a i Thun-a. Thun se nalazi na 3. mestu i nema šanse da se domogne kvalifikacija za Ligu šampiona, dok mu se „ljulja“ pozicija koja direktno vodi u grupu fazu Lige Evrope. Četvrto i peto mesto obezbeđuju ekipama kvalifikacije za Ligu Evrope, a trenutno ta 2 mesta zauzimaju St. Gallen i Lugano. Zurich i dalje može da se uključi u borbu za Evropu, stoga je ovaj meč vrlo interesantan i dobija na značaju.

Trenutno stanje na tabeli.

Kako borba za opstanak između Xamax-a i Sion-a treba da usledi, tako i borba za eventualni ulazak u Ligu Evrope treba da bude primarna svim ekipama koje imaju mogućnost da dođu do iste, a tu su Thun, St. Gallen, Lugano, Luzern i Zurich.

Večeras će na programu biti i susreti između Basel-a i Luzern-a, kao i između Sion-a i Xamax-a.

Razlog zbog kog ovaj susret izdvajamo kao interesantan jesu izostanci. Za domaći tim neće igrati Umaru Bangura (35n/0g/0a, centralni bek), Hekuran Kryeziu (36n/2g/0a, defanzivni vezni), Pa Modou (23n/2g/4a, levi bek), Adrian Winter (33n/4g/0a, desni vezni), Izer Aliu (4n/0g/1a, centralni vezni), Lavdim Zumberi (21n/4g/0a, ofanzivni vezni) i možda Joel Untersee (12n/0g/0a, desni bek, upitan). Za goste neće igrati Nino Ziswiler (17n/0g/0a, golman), Dennis Hediger (22n/2g/2a, defanzivni vezni, kapiten) i Matteo Tosetti (28n/2g/10, desni vezni).

Zurich na poslednjih 12 susreta ima 3 pobede, 2 remija i čak 7 poraza, dok Thun na poslednjih 12 utakmica ima 2 pobede, 4 remija i 6 poraza. Dakle, obe ekipe imaju sličan, prilično loš učinak, te se ne može dati prednost domaćinu u onoj meri u kojoj to kladionice čine.

Smatramo da bi gost uz malo fudbalske sreće lako mogao da pomrsi račune „favoritu“, te da dođe do pozitivnog rezultata večeras.

Mišljenje urednika: Kvota da će gost ostati neporažen iznosi 1.80, a po našem mišljenju, uz malo sreće, mogla bi i da se naplati.

3:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje