četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kad njih dvoje bacaju palica ne radi najbolje!

Sutra od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Chunichi Dragonsi (10-17) i Yomiuri Giantsi (17-10). Ovo je drugi meč u seriji, danas Giantsi i Sugano nisu dozvolili poen domaćinu pobedivši 4:0. Sutra je na programu veoma neizvestan meč zbog dva dobra bacača.

Starter za Dragonse biće bacač Takahiro Matsuba (1-0,1.69). Ovo mu je 4. start ove sezone i vrlo dobro mu ide. Primio je samo 5 poena u 3 starta i nada se nastavku dobre serije. Naravno biće mu veoma teško jer će za protivnika imati veoma dobru ekipu Giantsa.

Starter za Giantse biće sjajni Shosei Togo (3-0,1.89). I njemu će ovo biti 4. start ove sezone i jednostavno je neudariv. Samo 4 primljena poena i sve 3 pobede. Protivnik će mu biti slabašni Dragonsi te je vrlo moguće da nastavi ovaj dobar niz pobeda.

Po nama ovo ne bi smelo da bude puno poena iako su gosti u blagoj prednosti zbog kvaliteta tima a i palice. Gosti su vezali 7 pobeda dok su domaći u lošoj formi i imaju 4 poraza u nizu!

Predlog za ovaj meč je ukupno poena manje od 7,5. Kvota je 1,80. Ako neko hoće može vezati 2 i manje poena kv je 2,50 ili čistu dvojku na 1,45.

5:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje