petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kad njih dvoje bacaju,teško se stiže do poena!

Sutra od 07:00h igraće se novo kolo Korejanske bejzbol lige, a sastaće se Samsung Lions (10-13) i NC Dinos (17-5). U prva dva susreta je pomalo iznenađujuće slavio Samsung (5:4,9:1). Sutra se će NC morati da doda malo gas i pokuša da se vrati u pobednički kolosek. Samsung je u naletu od 4 pobede u nizu.

Starter Samsunga biće sjajni levoruki bacač Choi Chae Heung (3-0,1.88). Baca fenomenalno ove sezone, ovo će mu biti 5. start a  ima 3 pobede i jedan no-decision. Čak dva puta je uspeo da ostavi palicu na cedilu bez poena, a u druga dva starta primio je 1 i 4 poena. Zanimljivo je da prošle sezone nije imao nijednu utakmicu protiv NC iako je bacao cele sezone. NC ima čak 5 levorukih udarača u startnoj postavi i protiv njih će imati najveću prednost Choi.

Starter NC biće još jedan levoruki bacač Koo Chang mo (3-0,0.62). I on ima 3 pobede ove sezone i baca skoro pa perfektno. Na prvom meču on je baš bacao protiv Samsunga, u 6 izmena nisu mu dali poen. U celoj sezoni ima samo 2 primljena poena, a moramo da napomenemo da je bacao protiv sjajnih udaračkih ekipa kao što su KT, Doosan i Kiwoom! Samsung takođe ima puno levorukih udarača u startnoj postavi i njegov najbolji pitch slider koristiće da ih izbaci iz balansa, produktovaći mnogo auta po zemlji.

Palica jednih i drugih je dobra, mada kao što smo napomenuli ovo je duel najboljih bacača ako ne i cele lige. Obojca su u sjajnoj formi, a kad je tako ni najbolji udarači ne mogu da ih probiju.

Predlog za ovaj meč je manje od 8,5 poena. Kvota je 1,90.

7:18

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje