četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] KBO i NPB predlog za klađenje – 12.08.2020.

11:00 Yomiuri Giants – Tokyo Yakult (NPB)

Kakav derbi centralne divizije a kakav tek pitching matchup Sugano (6-0) protiv Hare (2-0). Obojica su bez poraza u sezoni i bacaju fenomenalno. Giantsi su vodeća ekipa dok je Tokio par pobeda iza njih na 3. mestu. Tradicija govori nešto sasvim drugačije od onoga što mi mislimo trenutno ali ona je u bejzbolu totalno nebitna. Čak 9/10 je dolazilo + poena u njihovim međusobnim susretima. Ove sezone je dolazilo ali u poslednje vreme jedni i drugi igraju katastrofalno u napadu. Još ako dodamo kako ova dvojica bacaju ne moguće je uopšte razmišlljati na puno poene.

Predlog za ovaj meč su poeni 8,5-. Kvota je 1,75.

8:1

11:30 Lotte Giants – NC Dinos (KBO)

Korejanci nam priređuju spetakl sutra sa takođe sjajnim pičingom. Definitivno dva najbolja bacača lige Straily (6-3) protiv Rucinskog (11-1). Straily 5 pobeda u nizu bez da ga taknu udarači, neverovatna serija ovog umetnika bacanja. Rucinski ništa lošiji, u poslednjih 7 utakmica 6 pobeda uz onaj meč protiv prejakog Doosana kad je imao no-decision. Obe ekipe u blagom padu forme što se tiče udaranja, verovatno je razlog toga remetenje zbog čestog odlaganja. Lotte je vezao 7x minus poena, dok su i lideri prvenstva Dinosi čak 4/6 poslednjih mečeva izgubili i davali veoma mali broj poena. Oni su imali već meč protiv Straily kad su mu dali 2 poena u 5 izmena.

Predlog za ovaj meč su poeni 8,5-. Kvota je 2,05. Verovatno u nekim kladionicama ima i 9,5 pa može se i to odigrati sa blago manjom kvotom.


Mi oba meča igramo u singlu uz dodatno povećanje uloga, oba uz sigurnost 5/10. Ako neko hoće da veže u dublu kvota je 3,59.

8:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje