četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Klub sve bliži gašenju, igrači odbijaju da treniraju!

Domaći tim je u ozbiljnim finansijskim problemima, fudbaleri su bez plate, bez motiva, a klub je možda i pred gašenjem. To je idealna prilika za gosta da dođe do vrlo bitnih bodova, a kvota da će gost doći makar do jednog boda je i više nego dovoljna za dubl po želji.


Očigledno je da su fudbaleri Boltona u štrajku, a najbolje tome svedoči podatak da nisu dobili platu na vreme već dva meseca, te da igrači ne žele da treniraju. Zaposlenima je rečeno da će plate biti isplaćene u petak, ako dođe do preuzimanja kluba od strane novog vlasnika. Sky Sports News je na svom zvaničnom profilu potvrdio ovu vest, a videćemo kako će se to odraziti na igru ove ekipe.

Takođe, Boltonu je zbog finansijskih problema zatvoren trening centar i postavlja se pitanje hoće li klub uspeti da se spasi od gašenja, ili neće. Klub je već bio u problemima na susretu protiv Milvola, kada Bolton nije imao dovoljno finasijskih sredstava za plaćanje osiguranja na stadionu.

Vlasnik kluba, Ken Anderson, želi da proda klub i na taj način pokuša da ga spasi, ali su sve veći izgledi da u ovom trenutku neće naći nikog ko bi želeo da se prihvati tog posla.

Bolton će danas od 16 časova da gostuje Ipswich-u u okviru 40. kola Čempionšipa, a po svemu sudeći, deluje da bi gost ovde mogao da iskoristi probleme u taboru domaćeg tima i dođe makar do boda. Kvota da će gost uspeti da ostane neporažen iznosi 1.44 – 1.52 u ovom trenutku, što je i više nego dovoljno za određeni dubl.

Trenutno stanje na tabeli.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  U borbi za opstanak gost bi mogao da dođe do vrlo bitnog boda, a gotovo sigurno je upoznat sa lošom situacijom u taboru domaćina, te će najverovantije od samog početka utakmice ići na sva tri boda. Po našem mišljenju, kvota da će ostati neporažen je prilično dobra za dubl po želji.

1:2


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:

PREMIUM statistika pogodaka i promašaja za APRIL 2019-te!


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje