sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kovid i povrede izbacile iz stroja 11 igrača jednog tima!

Jedan tim danas neće imati na raspolaganju 11 igrača zbog kovida i povreda, faliće dvojica igrača koji nisu registrovani za tim, potom dvojica od trojice najboljih strelca, kao i još dva igrača koji su među najboljim strelcima tima. Predložena kvota je 1,90, a meč možete da otvorite okvirno do 21 sat.

21:00 Londrina – Operario (Brazil Paranaense 1/2 finale)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je ligaški deo prvenstva Paranaense završili na 5.mestu sa 3 pobede, 7 remija i 1 poraz uz gol razliku 14:9. U okviru 1/4 finala dobili su ekipu Cianorte 3:0 u gostima, dok je na terenu Londrine bilo 1:1.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu nisu imali poraz, 1 pobeda i 5 remija uz gol razliku 6:5. Dodaćemo i plej of remi 1:1 protiv Cianortea.

Forma u poslednjih 5 mečeva: U poslednjih 5 mečeva, koji uključuju takmičenje u ligi Paranaense i prva dva meča u Seriji B, pokazuju da je tim pobedio jednom, uz tri remija i jedan poraz, na 4 od 5 meča prolazila je igra 0-2 gola.

Izostanci: Pored par igrača koji nisu imali bitniju minutažu u ligi Paranaense, faliće i igrači koji su stigli u međuvremenu, ali nisu registrovani za takmičenje u ligi Paranaense, to su Caprini, Mossoró, Tárik, Talison, Ricardo Luz i Gabriel Furtado.


Pozicija na tabeli gosta: Operario je završio na 1.mestu sa skorom 7 pobeda, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 21:3. U 1/4 finala savladali su tim Azuriz koji je bio osmi u ligi i to tek posle penala, u prvom meču poraženi su 1:0 u gostima, dok su na domaćem terenu slavili istim rezultatom.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima su imali skor 2 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 5:2. Uz to poraženi su i u meču 1/4 finala.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tri pobede i dva poraza u poslednjih pet mečeva, takođe 4 od 5 meča u rasponu od 0-2 gola.

Izostanci: Za danas u timu nema u prvog golmana Simaoa (11/0), u odbrani Fabiana (10/0) i Rafael Bonfima (4/0) potom u veznom redu nema Leandrinho-a (9/2), Rafael Oller (8/1), Cleyton (7/0), Marcelo Santos (5/0), a faliće i dva najbolja strelca tima Felipe Garcia (12/3) i Jean Carlo (11/3), takođe nema ni dvojice igrač koji nisu registrovana za takmičenje, to su defanzivac Reniê i napadač Rodrigo Pimpão.

 



Međusobna tradicija: 10 od prethodnih 12 međusobnih mečeva prolazila je igra 0-2 gola, dok je u ostala dva meča viđeno tačno 3 pogodka.

Zaključak: Gosti su se namučili i u prethodnom kolu protiv osmoplasiranog tima, potom su u prošlom kolu u Seriji B, takođe uz dosta izostanaka poraženi sa 5:2, a sada igraju protiv izuzetno tvrdog tima koji će biti u najjačem sastavu na domaćem terenu, pa smatramo da će teško biti poraženi uz sve te parametre.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na sve izloženo očekujemo da domaćin ne bude poražen, tradicija i igre tima takođe nameću ovaj raspon golova, pa predlažemo igru 1X&0-2 gola po kvoti 1,90.

1:0


Foto: Foto di simschmidt da Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje