subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kratki info utakmica kvalifikacija za Afrički kup nacija

Za danas smo spremili par kratkih info-a za poslednje kolo Afričkog kupa nacija.

SUBOTA:

14h Burundi-Gabon

Direktan duel za mesto koje vodi na Afrički kup nacija. Burundi u ovaj meč ulazi sa bolje pozicije jer imaju 2 boda više od Gabona. Burundi takođe ima i jednu dodatnu prednost, a to je domaći teren. Naime, njih je veoma teško poraziti na njihovom terenu jer se igra na velikoj nadmorskoj visini, nešto slično kao što ima i Bolivija kada igra kući. Ipak, Burundiju je na ovom meču dovoljan i remi, pa se oni sigurno neće zaletati od samog starta meča.

Kraj – 1:1

Prognoza: 1X @ 1.41


20h Mali-Južni Sudan

Mali je već odavno osigurao prolazak u narednu fazu tako da ovaj meč za njih nema neki takmičarski značaj. Ipak, igraju pred svojim navijačima i sigurno da će želeti da se predstave na najbolji način,a  to je ubedljiva pobeda. Zanimljiva informacija pred ovaj meč stiže iz tabora njihovog rivala, Južnog Sudana. Južni Sudan je ubedljivo poslednji u ovoj grupi. Polovina reprezentacije Južnog Sudana istog dana nastupa za njihovu olimpijsku selekciju, što će dodatno oslabiti prvi tim pred ovaj meč. Sve osim lagane pobede domaćina bilo bi pravo iznenađenje.

Kraj – 3:0

Prognoza: 1 i 3+ @ 1.73


NEDELJA:

Libija-Južna Afrika

Još jedan meč koji odlučuje o putniku na Afrički kup Nacija. Južna Afrika u ovaj duel ulazi sa bolje pozicije jer imaju dva boda prednosti u odnosu na Libiju. Dodatni problem za Libiju je i domaći teren. Naime, oni su samo nominalni domaćini,jer oni svoje mečeve ne igraju u Libiji već u Tunisu. Dakle, igra se meč na neutralnom terenu. Koliko je reprezentacija Južne Afrike shvatila ovaj meč, najbolje govori podatak da se oni u  Tunisu nalaze već nedelju dana.

Kraj – 1:2

Prognoza: X2 @ 1.36

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje