utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige, a mi smo za Vas spremili najavu najinteresantnijih mečeva.

21h Osasuna-Sevilla

Osasuna u ovo kolo ulazi sa 11tog mesta. Oni u ovo kolo ulaze nakon sasvim lepog niza od dve pobede u prethodna tri kola. Savladali su prvo Kadiz,da bi zatim porazili i Granadu. Poraz su doživeli od zahuhtale Selte. Osasuna je jedna od najboljih gostujućih ekipa u ligi. Većinu svojih bodova su osvojili na strani tj po broju skupljenih bodova na gostovanjima oni su na visokom 5tom mestu. Čak 17 od svojih 28 su uzeli na gostovanjima. Daleko su lošiji kući, što i nije neki podatak za pohvalu pred gostovanje Sevilji. Reč je o timu koji igra čvrst fudbal i na čijim mečevima retko kad vidimo 3 ili više golova. Nekako,najčešće bude po 2 gola. U ovo kolo ulaze oslabljeni neigranjem Vidala,Oiera,Toroa,Hernandeza i Aresa.

Sevilja ovo kolo dočekuje na drugom mestu na tabeli sa svega 4 boda zaostatka za liderom Real Madridom. Oni su poslednju titulu osvojili 1946 godine, a posle toga najbolji plasman im je bio 4to mesto 2009. godine. Čisto da Vam prikažem koliko je ovaj trenutni uspeh za njih ogroman. Naravno, da se neće time zadovoljito već će pokušati osvojiti titulu. Malo su u padu forme,jer su nakon ispadanja iz kupa od Betisa vezali dva remija. Sada im pošto poto treba pobeda i prekid loše serije. Sevilja se odlikuje veoma jakom odbranom i ne tako efikasnim napadom. Tačnije,stvaraju oni dosta prilika,ali imaju jako lošu realizaciju. Upravo su zbog toga u toku ovog prelaznog roka pojačali napad Koronom iz Porta i Marsijalom iz Mančestera. Nažalost Korona neće igrati zbog povrede,ali bi zato Marsijal mogao da zaigra od prvog minuta. Ukoliko povrati svoju formu mogao bi Marsijal biti vema važan šraf u ovom timu. Osim gore pomenutog Korone,van tima su i Gomez,Dilejni,Suso,Lamela i Hesus Navas. Dakle,napad im je dosta oslabljen neigranjem poslednje trojice navedenih,ali bi Mir,Okampos i novopridošli Marsijal trebali nadomestiti to. Takođe moram reći da se u tim vraća i trojac Marokanaca sa Afričkog kupa nacija. Dakle Lopetegi može da računa i na Bona,Nesirija i El Hadadija.

Očekivani sastavi:

Osasuna possible starting lineup:
Herrera; Cote, D Garcia, Cruz, Sanchez; Brasanac, Moncayola, Perez, R Garcia; Budimir, Avila

Sevilla possible starting lineup:
Bono; Montiel, Carlos, Kounde, Acuna; Jordan, Fernando, Torres; Ocampos, Mir, Martial

Prognoza: Jedan tvrd meč na kom je Sevilja bliža pobedi. Verujem da će dati jedan ili možda dva gola. A nije nemoguće i Osasuna da postigne gol. Nekako mi je najrealniji ovaj tip, a kvota je sjajna.

Tip: X2 i 2+ @ 1.90 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje