četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Evrope i Konferencijska liga najava, predlozi za klađenje (ČETVRTAK)

U četvrtak su na programu dueli Lige Evrope i Konferencijske lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

18:45h Fejnord-Slavija Prag

Fejnord igra jako dobru sezonu i to na svim frontovima. U domaćem šampionatu su trenutno na trećem mestu. Realno to je i njihov maksimum s ozbirom da su PSV i Ajax nedodirljivi u tom šampionatu. Što se tiče Konferencijske lige tu su takođe sjajni. U grupnoj fazi su bili prvoplasirani u grupi i prošli su direktno u narednu fazu. U sledećem kolu su naleteli na naš Partizan i pokazali da su makar za dve klase kvalitetniji rival. U oba meča su prilično lagano i ubedljivo slavili i na taj način istakli kandidaturu za samu završnicu takmičenja. Krasi ih lep, ofanzivan fudbal. Na njihovim mečevima pada mnogo golova. Ako bi im tražili neku slabu tačku,onda je to odbrana. Primaju dosta golova,ali to je posledica pre svega otvorene igre. Nemaju većih izostanaka pred ovo kolo.

Slavija iz Praga takođe jako dobro gura u Konferencijskoj ligi. Nakon zauzimanja drugog mesta i to baš iza Fejnorda usledili su dvomeči, prvo sa Fenerbahčeom gde su slavili ukupnim rezultatom 6-4, a zatim i protiv Laska gde su pobedili 7-5. Mislim da ova dva ukupna rezultata najbolje govore o tome kakav stil igre Slavija preferira. Oni igraju poprilično otvoren fudbal, napadački na gol više. Primaju dosta golova,ali ih i dosta daju. U domaćem šampionatu su trenutno na drugom mestu sa samo jednim bodom manje od Plzena i predstoji im žestoka borba za titulu. Na ovom meču ne mogu da računaju na Ousua i Plavšića.

Prognoza: Duel dva tima koja gaje ofanzivan stil igre tj vole da igraju na gol više bi trebalo da nam donese efikasnu utakmicu. Prva dva meča u grupnoj fazi su završena rezultatima 2-2 i 2-1. Verujem da će slično biti i na ovoj utakmici.

Tip: 3+ @ 1.70 – 3:3


21h Lester – PSV

Lester je jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja. Igraju jako dobro, pogotovo u Konferencijskoj ligi. U ligi Evrope su bili treći u grupi i ispali su u ovo takmičenje. U prvoj fazi su izabacili Randers ukupnim rezultatom 7-3, da bi u narednoj fazi izbacili jednog od takođe favorita za osvajanje francuski Ren rezultatom 3-2. Drastično su podigli formu i u Premijer ligi gde su trenutno u poslednjih 5 mečeva osvojili 10 bodova i time se popeli na 10to mesto. U Premijer ligi ne mogu da dođu do Evrope to je već gotovo sigurno jer mnogo zaostaju, pa će se verovatno fokusirati na osvajanje ovog takmičenja kako bi sezonu učinili koliko toliko uspešnom. Lester je ekipa za koju se kaže da mogu svakog da pobede,ali isto tako mogu od svakog i da izgube.

PSV je takođe jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja, uz Romu ovo su tri najveća favorita. PSV u ovaj meč ne ulazi u najboljem raspoloženju. Tokom vikenda su remizirali sa Tventeom 3-3 i time su dozvolili Ajaxu da se odmakne na velika 4 boda. Time je borba za titulu drastično otežana tj Ajax je napravio veliki korak ka odbrani iste. Što se tiče ovog takmičenja oni su takođe u Konferencijsku ligu došli nakon ispadanja iz Lige Evrope. U prvoj fazi su slavili protiv Makabija ukupnim rezultatom 2-1, da bi zatim izbacili Kopenhagen u fenomenalnom dvomeču sa rezultatom 8-4. Treba napomenuti da je PSV kod kuće remizirao 4-4, da bi u Kopenhagenu slavio sa 4-0 što posebno dobija na značaju. PSV je tim koji igra otvoren fudbal, vole da se nadigravaju sa rivalima i na njihovim mečevima pada dosta golova.

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan jako čvrst dvomeč, s obzirom da se radi o timovima koji pretenduju da osvoje ovo takmičenje. Što se tiče prvog duela mislim da bi mogli da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.60 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje