subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu su na programu druga dva duela nokaut faze Lige Šampiona.

20:45h Salzburg-Bayern Minhen

Salzburg je prva Austrijska ekipa koja je ušla u nokaut fazu Lige Šampiona. Oni su tu dospeli kao drugoplasirani iz svoje grupe sa 10 osvojenih bodova sa samo jednim bodom manje od prvoplasiranog Lila. Imaju mladog trenera 33-godišnjeg Matijasa Jaisselea koji je napravio sjajan tim. Reč je o ekipi koja igra otvoren, napadački fudbal. Na njihovim mečevima pada mnogo golova, mnogo daju,ali i mnogo golova primaju. Pred ovaj meč Lige Šampiona odigrali su dva meča jedan u kupu Austrije i jedan u ligi. Na oba meča su slavili tako da su napravili dobru uvertiru pred ovaj meč. Imaju jako dobru sezonu,jer su osim plasmana u nokaut fazu Lige Šampiona ušli i u polufinale Austrijskog kupa i prvi su u ligi sa 4 boda više od najbližeg pratioca. Dakle, smeši im se dupla kruna po svemu sudeći. Što se tiče ovog dvomeča, oni su apsolutni autsajderi tako da mogu skroz opušteno da uđu u meč i mislim da će to biti njihova najveća prednost.  Nemaju ama baš ništa da izgube. Najvveća pretnja po gol Bayerna biće mladi Nemački internacionalac Adeyemi Karim koji je ove sezone na 18 mečeva postigao 14 golova. Za njega se već raspituju mnogi veliki klubovi Bundeslige.Nema Salzburg neki dobar skor sa Nemačkim ekipama u Evropi jer su izgubili prethodnih 9 duela, uključujući i oba duela sa Bayernom prošle sezone u grupnoj fazi. Imaće Jaissele problema sa sastavom jer na ovom meču ne može da računa na nekoliko igrača. Van tima su Benjamin Sesko , Zlatko Junuzovic , Albert Vallci , Bryan Okoh, Bernardo, Sekou Koita i Ousmane Diakite. 

Bayern je u nokaut fazu prošao 19ti put za redom, što je fantastičan uspeh. Do ove faze je došao nakon maksimalnog učinka od 6 pobeda u grupi i gol razlike od 22-3. Dakle, prilično su bili impresivni.  U Ligi Šampiona imaju jako dobru seriju od 21 meča bez poraza na gostovanjima, to je zapravo najduži niz u istoriji Lige Šampiona i sigurno će pokušati da nastave to i u ovom dvomeču. Bayern je jedna prava mašinerija. Igraju istim ritmom od prvog do poslednjeg minuta bez obzira na rezultat. Imaju veoma jak napad,ali i ne toliko jaku odbranu. Navikli smo da imaju i jaku odbranu,ali to nije slučaj ove sezone. U ovaj meč ulaze nakon debakla u Bundes ligi gde ih je pregazio Bohum sa 4-2. Bio je to popriličan šok za sve pogotovo nakon ranog vođstva Bayerna. Niko nije očekivao ovakav ishod,ali eto dogodilo se. Dugo Bayern nije primio 4 komada od neke ekipe. Sigurno da je Bohum pokazao put kojim treba igrati protiv Bayerna i nema sumnje da će i Salzburg to pokušati. Dodatni problem u i ovako klimavoj odbrani predstavljaju izostanci. Povređen je kapiten i jedan od najboljih golmana sveta Manuel Noer i on neće biti u sastavu narednih par nedelja. Osim njega u timu nisu ni Gorecka, Musiala i Alfonso Dejvis. Sigurno da je Bayernova odbrana makar upola slabija kada nema Nojera na golu.

Očekivani sastavi:

Red Bull Salzburg possible starting lineup:
Kohn; Kristensen, Onguene, Wober, Ulmer; Sucic, Camara, Siewald; Aaronson; Adeyemi, Okafor

Bayern Munich possible starting lineup:
Ulreich; Pavard, Sule, Upamecano, Hernandez; Kimmich, Tolisso; Gnabry, Muller, Sane; Lewandowski

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova, u prethodna dva njihova duela viđeno je ukupno 12 golova. Mečevi su igrani prošle godine. Dakle, verujem u goleadu,ali mislim da će biti golova sa obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.68 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje