petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Loše igraju na strani, a imaće i veliki broj izostanaka

U ovom meču koji se igra nešto posle ponoći po našem vremenu, gost neće moći da računa na 9 igrača među kojima se nalaze prvi golman i kapiten tima, 4 odbrambena igrača, 2 vezna igrača, ali i drugi i treći strelac tima. Usled tih okolnosti iako je kvota u porastu, domaćin je bliži pobedi. Kvota na predloženu igru je 1,70.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 01h posle ponoći po našem vremenu u okviru SAD MLS lige na Red Bull Areni u Njujorku sastati ekipe New York Red Bull i Inter Miami CF. New York Red Bull se na 7. mestu sa 20 osvojena boda uz prosek od 2.5 golova po utakmici. Inter Miami CF se nalazi na 12. mestu sa 7 osvojena boda uz prosek golova od 2.6 golova po utakmici. Do sada su dva tima odigrala samo 1 meč i to pre dve nedelje i tada je NYRB slavio kao gost sa 1:4.


Izostanci u gostujućem timu: Kao što je pomenuto u uvodu, neće moći da računa na 9 igrača, a u pitanju su: prvi golman i kapiten tima povremeni Luis Robles (15 meča / 0 golova), 4 odbrambena igrača: A. Reyes (11/0), suspendovani L. G. Pirez (10/0), A. Powell i D. Ulysse, 2 vezna igrača: D. Norman i G. Acosta, kao i drugi i treći strelac tima Rodolfo Pizzaro (15/3) i Juan Agudelo (12/3).


Mišljenje urednika: Kao prvo NYRB je današnjeg rivala savladao i to kao gost sa ubedljivih 1:4, kao drugo Inter Miami igra loše kao gost sa skorom od 1 pobede 1 remija i čak 7 poraza, kao treće Inter Miami uz to neće moći da računa na 9 igrača, a posebno će se osetiti izostanci Roblesa, Agudeloa i Pizara. Sve to ukazuje da je NYRB bliži pobedi, a u MLS ligi smo navikli na golove, pa je očekivati da vidimo makar 2. Iz tih razloga po mišljenju urednika dobar izbor je mix igra 1X i 2+ koja donosi kvotu od @1.70 u sportskoj kladionici MaxBet

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje