četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB bejzbol predlog – 16.09.2020.

Noćas od 03:40 u okviru MLB liga sastaće se LA Angels (20-28) i Arizona Diamondbacks (17-31). Ovo je njihov prvi susret u sezoni, te će noćas odigrati jedan meč a sutra doubleheader tj dva susreta u jednom danu.

Starter za Angelse biće desnoruki bacač Julio Teheran (0-3,8.23). Njegova karijera u silaznoj putanji, to se vidi iz godine u godinu. Nema još nijednu pobedu u ukupno 8 startova ove sezone. Na svakom njegovom meču je dolazilo 10+ poena i na svakom je primao od 2-5 poena u najviše 5 izmena, a nekad je jedva izdržao i 3 izmene.

Starter za gosti iz Arizone je levoruki Madison Bumgarner (0-4,7.52). Vrlo loša sezona za njega otkad je prešao iz Giantsa. Nema ni on pobedu a brojke su mu katastrofalne. Kad igrač spusti brzu loptu ispod 90mph to znači da mu se karijera polako završava. Primao j između 2-5 poena a protiv Hjustona čak 8 u 4 izmene.

Ako pogledamo bacače zaista ne deluju opasno, poena mora biti. Angelsi su najlošiji bullpen u ligi i od njihovih bacača posle Teherana ne treba mnogo očekivati. Ono što malo brine jeste igra Arizone u gostima. Tek su svaku 4. utakmicu dobijali a mislimo da je konačno malo red da se probude. Inače obe ekipe su dubokom zaostatku za play off mesto i računamo na tu opuštenost koja može dosta toga da donese u odnosu na ono kad si u situaciji da moraš.

Maxbet nudi granicu 9,5+ sa kvotom 1,75 te je to naš primarni predlog. Mozzart daje granicu 10,5 sa kvotom 1,85 i baš ne razumemo zašto je to tako ali nećemo se ni truditi da razmišljamo ipak taj 1 poen nekad mnogo znači.

8:9

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje