Advertisement
MaxBet

Noćas od 03:40 sastaće se u okviru MLB lige Seattle Mariners (22-28) i San Diego Padres (32-19). Njihov 4. susret ove sezone a za sad domaći imaju bolji skor 2-1 u pobedama.

Starter za Marinerse biće levoruki Japanac Yusei Kikushi (2-3,5.35). Mnogo se više očekivalo od njega, ali to je MLB najbolja liga na svetu. Zaista nije lako ovde nikome pa ni njemu. Imao je samo jedan kvalitetan start protiv Oaklanda, a u ostalim je primao u proseku 3-5 poena. Upravo su mu Padresi dali 3 poena u 5 izmena pre 20-tak dana.

Starter za Padrese biće Chris Paddack (3-4,4.74). Mnogo se više očekivalo od njega u timu. Imao je kvalitetan start protiv slabašnih Giantsa u prošlom meču, ali pre toga sve su to bili loši startovi. Raspon poen koji je primao 3-6. Protiv Marinersa je imao susret u kome je primo 6 poena u 5 izmena.

U 3 susreta ova rivala ove sezone svaki put je došlo 11+ poena. I to se čak 2x igralo samo 7 izmena, a u tom susretu kad je bio isti ovakav bacački duel bilo je 8:3. Domaći nisu naivan rival iako njihov rekord ne govori tako. Na palici oni dobro fukcionišu, prvih 6 udarača u lajnapu imaju 250+ AVG što je sjajno. Vezali su 3 poraza kod kuće a pre toga su imali čak 8 pobeda zaredom u kom su postizali uvek 4 poena. Padresi su brilijanti ove sezone i navijaćemo za njih. Tatis, Machado i Meyer briljiraju i niko im ne može stati na put. U poslednjih 10 mečeva su imali 4 kad su postizali i 10+ poena. To dovoljno govori o njihovoj moći na palici.

Naš predlog za ovaj meč su poeni 8,5+. Kvota na ovu igru je 1,85. Ulog za koji smatramo kao sigurnost je 3/10. 

1:6

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.