četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB bejzbol predlog – 27.09.2020.

Večeras od 21:05 u okviru MLB lige sastaće se Atlanta Braves i Boston Red Sox. Ovo je poslednji meč regularnog toka a u ovom tromeču je 1-1 u pobedama. U oba meča bilo je plus poena.

Za domaće na brdu je Bryce Wilson koji nikad nije dobro bacao u MLB. U njegovoj 3. godini ima visoku ERA od 6.13. Ove sezone je bacao samo 1 utakmicu kao starter, a protiv ovako dobre udaračke ekipe će imati dosta problema.

Za goste na brdu je Nick Piveta koji je nedavno došao iz Filadelfije. Ima mnogo problema protiv Atlante u svojoj karijeri a u poslednjem startu protiv njih nije izdržao ni izmenu a primio je 6 poena.

Atlanta će pokušati da u završnom meču pronađe ofanzivni ritam i pobedom zatvori ovu sezonu ako je to moguće. S druge strane Boston je na začenju konferencije ali su u poslednjih par mečeva dobro udarali (8,7,9,1,8,10). Dosta dobrih poslednjih 6 mečeva za njih, i samo su Dodgersi bolji od njih u datim poenima. Takođe treba napomenuti da Boston ima 3. najgori bullpen lige te i tu im se klima i ne možemo im verovati.

Kako stvari stoje palice bi trebalo da radi, s tim je naš predlog za ovaj meč 9,5+. Kvota na ovu igru je 1,80. 

1:9

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje