četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB Predlog – 02.09.2020.

MLB liga nam donosi susret između Cincinati Redsa (15-20) i St. Louis Cardinalsa (13-13). Meč se igra od 00:40h a u jučerašnjem susretu gosti su slavili 5:7.

Startni bacač za Redse biće Sonny Gray (5-1,1,94). Fenomenalna godina za njega i već je na koti od 5 pobeda. Zaista lokacije su mu sjajne, vidi se da je vredno trenirao i taj trud se konačno isplatio. Apsolutnu svaku ekipu je držao na minimalan broj udaraca, protiv Cardinalsa ima start u kom je njegova ekipa izgubila 5:4 ali nije on bio kriv za taj poraz. Odlično je bacao u 6 izmena gde je primio samo 2 poena i 4 udarca.

Startni bacač za Cardinalse je Korejanac Kwang Hyun Kim (1-0,1.08). Fenomenalno pojačanje stiglo je ovog leta iz Koreje. Dobio je šansu sa klupe a zatim vezao 3 starta gde je primio samo 9 udaraca i 2 poena. Jedan takav kvalitetan start je imao protiv Redsa gde ih je držao na nuli, a njegova ekipa je pobedila taj meč 3:0.

Samo je prošli meč došao plus poena, dok su prethodna 4 meča otišla u minus. U međusobnim susretima znalo je da bude veoma tvrdo, te ovi rivali obično imaju dobre startere što je i ovde slučaj. Glavna pretnja Nick Castelannos je juče bio bez udarca a generalno u seriji protiv njih ima samo 1 udarac u 5 utakmica što je poražavajuće za ovakvu klasu. Takođe Jesse Winker je očajan kad igra protiv ovog rivala. Ako ih Korejanac zaustavi imaće veliku šansu da ponovi dobar start od prošlog puta. S druge strane Dexter Fowler i Goldshmidth imaju loše utakmice protiv Redsa i inače protiv Gray-a tako da ova statistika treba mnogo da pomognu u odabiru igre za klađenje.

Predlog za ovaj meč su poeni 8,5-. Kvota je 1,80.

2:16

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje