četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB Predlozi – ponedeljak 24.05.

U 01:10 posle ponoći na programu je susret MLB lige između Detroit Tigersa i Clevelend Indiansa. Ove sezone su odigrali 6 mečeva i trenutni skor je 4-2 za goste.

Na brdu za Detroit biće Spencer Turnbull (3-2,2.88). Sjajni Turnbull ostvario je vrhunski no hitter u prošlom startu, tako što u 9 izmena nije dozvolio udarac Marinersima. Start pre toga mu je takođe bio dobar protiv Royalsa, kojim je dopustio samo poen u 6 izmena. Sigurno da je usponu formu i da se očekuje još jedan dobar start.

Za goste bacaće ruki Sam Hentges (1-1,6.46). Gostujuće brojke su mu očajne a to su 14.40 (8 primljena poena u 4 izmene). On nešto između startera i relivera, tako da ne očekujemo više od 3,4 izmene od njega.

Gosti su daleko bolji na tabeli od domaćina ali na ovom meču bacač im je lošiji. Detroit je dobra udaračka ekipa, pisali smo to već nekoliko puta, ima tu sjajnih udarača. Klivlendu se povredio Reyes, koji neće igrati 10tak dana, a jedan je od bitnijih udarača. Turnbull nošen no-hitterom iz prošlog meča sigurno ima želju da potvrdi dominaciju i na ovom meču. Klivlend tanak na palici osim gornjeg dela lajnapa mislimo da donji nema šansu da naškodi bacaču. Sigurno da će mu sjajni slider pomoći da se nosi sa Ramirezom i Rosariom a brze lopte i changeup koristiti protiv slabijih udarača. Hentges je ruki koji takođe ima 3 vrste piča ali bez changeupa što mu je velika mana. Brzu loptu često baca i tu će tražiti šansu udarači Detroita da mu naškode. Sve je naklonjeno ka domaćinima koji bi pobedom mogli malo da se povrate posle 2 poraza. PREDLOG: POBEDA TIGERSA 1,75 

5:6

01:10 NY Mets – Colorado Rockies 6,5+ 1,75

Uopšte ne razumemo ovako nisku granicu. Peterson protiv Gombera, verovatno najlošiji bacači ekipa. Udarački Metsi nisu u dobroj formi nikako to stoji, dok su gosti u velikom naletu od 3 pobede. Međusobni susreti su gotovo uvek prelazili marginu, tako da šta god gledali ova granica mora da se ispoštuje! Mi ćemo ovo na jak ulog, pa šta bude!

2:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje