četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB Predlog za klađenje – 18.08.2020.

Noćas od 01:35 na programu je bejzbol susret MLB lige između Baltimore Orioles (12-9) i Toronto Blue Jays (7-11). Ovo im je prvi međusobni susret ove sezone i rivali su u svojoj istočnoj diviziji Američke konferencije.

Starter za Baltimore biće veteran Alex Cobb (1-1,2.75). Dobro je otvorio ovu sezonu i u proseku kad startuje prima 2-3 poena ali ne baca mnogo skoro uvek 5 izmena. Posle toga će 3,4 izmene morati klupa domaćina da zatvara utakmicu. Najbolji igrači sa dobrim brojkama sa klupe su Shawn Amstrong, Michael Givens i Paul Fry. A prvi i treći su već bacali sinoć tako da ih nećemo videti večeras, moraće neki slabiji bacači na brdo.

Starter za Toronto biće levoruki Hyun Jin Ryu (1-1,4.05). Isto dosta dobar start sezone za njega, slične brojke kao i domaći bacač. Prva dva start su mu bila loša a poslednja fenomenalna gde je primio samo 3 udarca uz 1 poen protiv Majamija i Atlante zavidne udaračke ekipe. Ima 2 starta u karijeri protiv ovog protivnika i ne baš sjajne brojke uz ERA 7,50. Bullpen je mnogo istrošen sinoć jer je Toronto imao doubleheader protiv Tampe, njihovi najbolji reliveri Hatch i AJ Cole su bacali po 2 izmene i ne bi ih trebalo videti u večerašnjem meču!

Baltimore je neočekivano dobro krenuo sezonu i nalazi se tik iza Jenkisa u istočnoj diviziji. Antony Santander i Hanser Alberto predvode napad Baltimore. U poslednjih 8 od 10 utakmica su prešli granicu od 8,5 dok u međusobnim susretima 9 od 10. Zaista neverovatne brojke i ne vidimo razlog da se to opet ne desi pored ovakvih statistika. Toronto sa druge strane osrednji i verujemo da oni mogu mnogo bolje od onoga što sad pružaju. Mlade zvezde Bo Bicheti i Vladimir JR Gurrero lepo napreduju i pokazuju svoj raskošni talenat. Tu je i sjajni Tescar Hernandez veteran koji je sjajan ove sezone i vodi po broju udaraca u ekipi. Tako da nas očekuje ovde dobra udaračka utakmica i poeni ne bi smeli da izostanu.

Predlog za ovaj susret su poeni 8,5+. Kvota je 1.80.

2:7

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje