petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB predlog za klađenje – subota 03.04.

Večeras od 22:05 u okviru MLB lige sastaće se Philadelphia Phillies i Atlanta Braves. Prvi susret na otvaranju sezone su dobili domaći 3:2 i to udarcem Segure u dodatnoj izmeni.

Starter za domaće biće Zach Wheler desnoruki bacač. U sezoni 2020. imao je rekord 4-2 uz ERA 2.42 što je zaista sjajno. Pratili smo ga tokom priprema i tu je bio sjajan. Njegove lokacije su bile perfekcija, međutim onda je imao duele protiv slabijih udarača a ovo je ipak sezona.

Starter za Atlantu biće Charlie Morton. Došao je iz Tampa na kraju sezone, odradivši sjajni pripremni period kad je u 5 odbacanih utakmica jednostavno bio neudariv i nije primio nijedan poen. Prošla sezona mu je bila prosečna sa skorom 2-2.

U prvoj utakmici se videlo da su domaći imali više želje za pobedom pogotovo na palici. Bacači su bili sjajni i nisu dozvoljavali ništa udaračima. U novoj utakmici opet će biti dobar bacački duel. Mi ćemo se ovde osloniti na MortonA i njegovu sjajnu formu, nadajući da se Altlanta može probuditi iz sna. Njihov napad je jedan od najboljih u ligi i sigurno da mogu mnogo kad im se ostavi malo prostora. Kladionica je stavila egal kvote te ovo ne smemo propustiti!

PREDLOG: POBEDA ATLANTE 1.85 

4:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje