utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Može li rival iskoristiti nekoliko važnih izostanak kod domaćina!

Danas će domaći tim biti oslabljen neigranjem nekoliko standardnih igrača, dok je gost trenutno tim u boljoj formi i sa mnogo ozbiljnijim timom od rivala. Meč možete odigrati do 13 časova!

Radi se o susretu Druge lige Saudijske Arabije, a od 13:05 se sastaju ekipe Al Jeel Club i Al Qadisiya, u pitanju je meč u okviru 19.kola.

Al Jeel Club, klub koji nastupa na stadionu Prince Abdullah bin Jalawi Sports City Stadium, u gradu Al Hasa, trenutno se nalazi na 15.mestu na 6 bodova od zone ispadanja, sa skorom 5 pobeda, 6 remija i 7 poraza uz gol razliku 17:22. Na svom terenu igraju mnogo lošije nego u gostima, imaju skor 1 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 5:10. Za današnji meč trener domaćina neće moći da računa na najikusnijeg defanzivca Abdullah El Abdullah koji je suspendovan, nema ni još jednog defanzivca Mohamed Najia, potom veznog igrača Fahad Al Kamisa i Abdelhaday Samia, dok je pod znakom pitanja igranje najboljeg strelca brazilca Dos Santosa.
Ekipa Al Qadisiya zauzima trenutno 2.mesto sa 9 pobeda, 6 remija i 2 poraza uz gol razliku 23:13. Oni na gostovanjima imaju učinak od 3 pobede, 4 remija i 1 poraza i gol razliku 8:7. Za ovaj meč u timu nema samo suspendovanog defanzivca Fallataha, koji je igrač iz rotacije i nije standardni član prve postave.

Mišljenje urednika: Domaći tim ne blista na svom stadionu i igra mečeve sa jako malo golova, uz to imaće danas nekoliko važnih izostanaka, pa smatramo da će gosti koji žele ekspresan povratak u elitu, imati blagu prednost, uz to igraju jako dobro na gostovanjima ove sezone, mada takođe jako čvrste mečeve, pa zbog svega navedenog predlažemo igru X2&0-3 gola po kvoti 1,55!

2:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by PublicDomainPictures from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje