subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na jednom meču gost bez osmorice, na drugom bez četvorice jako bitnih fudbalera, dok su četvorica pod upitnikom!

U okviru ovog članka izdvajamo dva meča koja se igraju danas, prvi se igra od 17 časova, a drugi od 21 čas po našem vremenu. U oba susreta gost je znatno oslabljen, a reč je o tome da neće moći da računa na velik broj jako bitnih fudbalera. Ako se na to doda da će domaćini biti u gotovo punom sastavu na oba duela, očekuje nas i više nego spektakularan fudbal, a nadamo se i nešto lakši susreti za prognzu.


Prvi susret je utakmica između Sent Etjena i Bordoa, gde će domaćin morati da ide na trijumf ukoliko želi das e domogne kvalifikacija, a izostanci gostujuće ekipe mu itekako idu na ruku. Domaćin se trenutno nalazi na 5. mestu na tabeli sa 50 osvojenih bodova, dok se gost nalazi na 13. mestu sa 38 osvojenih bodova, daleko od Evrope, ali daleko i od zone ispadanja. Baš zbog toga, i zbog toga što Sent Etjenu bodovi znače mnogo, očekujemo da domaći fudbaleri krenu ofanzivnije od samog početka i idu na tri boda.

Stanje na tabeli.

Kvota na pobedu domaćina je u padu, vrlo verovatno zbog stanja u gostujućem timu, ali i zbog potrebe za nova tri boda. Sent Etjen je na poslednjih 15 utakmica na svom stadionu ostvario 9 pobeda, 2 remija i 4 poraza, a Bordo je na isto toliko utakmicau gostima ostvario 3 pobede, 4 remija i 8 poraza.

Za AS Saint-Étienne neće igrati Yannis Salibur (21n/1g/3a, desno krilo), Valentín Vada (14n/1g/1a, centralni vezni), Kévin Monnet-Paquet (26n/2g/1a, levo krilo) i Gabriel Silva (19n/0g/2a, levi bek). Za FC Girondins Bordeaux neće igrati Pablo (35n/1g/2a, centralni bek), Vukašin Jovanović (15n/0g/0a, centralni bek), Nicolas de Préville (31n/3g/3a, centarfor), Igor Lewczuk (12n/0g/0a, centralni bek), Younousse Sankharé (32n/3g/5a, centralni vezni), Aurélien Tchouaméni (19n/1g/0a, centralni vezni), Andreas Cornelius (33n/4g/2a, centarfor) i Samuel Kalu (30n/4g/4a, desno krilo, treći strelac ekipe).

Mišljenje urednika: Nadamo se da će domaćin uspeti da iskoristi izostanke kod gosta i tako danas uspe da slavi po kvoti 1.70

3:0


Drugi interesantan meč odigraće se između Lila i PSŽ-a, gde se pitanje favorita gotovo i ne postavlja. Ipak, PSŽ će večeras biti bez četvorice vrlo bitnih fudbalera, a možda i bez još četvorice, takođe bitnih fudbalera. Stanje na tabeli je takvo da Lil zauzima 2. mesto, a PSŽ prvo mesto na tabeli, uz razliku od čak +20 bodova prednosti za Parižane. Uz to, isti imaju i utakmicu manje. Lion je nekako „zacementiran“ na 3. mestu, a Marsej i Sent Etjen su glavni kandidati za 4. mesto.

Stanje na tabeli.

Ovaj susret može se nazvati i derbijem kola, a Lil na poslednjih 10 susreta ima 5 pobeda, 3 remija i 2 poraza, dok PSŽ ima skor od 8 pobeda, 1 remija i 1 poraza. Kao što smo već napisali, ovde se pitanje favorita ni ne postavlja, ali treba imati u vidu izostanke gosta.

Za LOSC Lille neće igrati Rafael Leão (23n/8g/2a, centarfor) i Thiago Maia (23n/0g/1a, defanzivni vezni). Za Paris Saint-Germain neće igrati Edinson Cavani (27n/22g/8a, centarfor, drugi strelac ekipe), Neymar (23n/20g/11a, levo krilo, treći strelac ekipe), Marquinhos (38n/4g/1a, centralni bek) i Stanley N’Soki (14n/0g/2a, levi bek), dok su upitni Moussa Diaby (28n/4g/6a, levo krilo), Ángel Di María (39n/16g/14a, desno krilo), Eric Maxim Choupo-Moting (27n/3g/2a, centarfor) i Thilo Kehrer (35n/1g/2a, centralni bek).

Mišljenje urednika: Možda bi domaćin zbog izostanka bitnih fudbalera kod gosta, kao i ogromne razlike od +20 prednosti za gosta, mogao danas da igra malo ofanzivnije, te uspe da „pomrsi račune“ favoritu. Kvota da će domaćin da slavi, igra nerešeno ili izgubi maksimalno golom razlike iznosi 1.40, i sasvim je pristojna za neki dubl po želji, po našem mišljenju.

5:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje