Advertisement
MaxBet

U subotu, 30. novembra, od 20 časova po našem vremenu pratićemo duel dve ekipe, koje bi, da se sastaju pre par sezona, na ovaj meč gledale potpuno drugačije, nego što gledaju ovog puta. Jedni ove sezone igraju iznenađujuće dobro, a drugi iznenađujuće loše. Uz sve to, gostima će večeras nedostajati čak sedmorica fudbalera, među kojima su kapiten i drugi strelac ekipe. Hoće li domaćin to uspeti da iskoristi?


Reč je o 15. kolu francuske lige “Ligue 1“, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Nica i Anže. Nica nakon 14 odigranih kola ima 5 pobeda, 2 remija i 7 poraza, gol razliku 17:21 i 17 osvojenih bodova, dok Anže ima 7 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 18:16 i 24 osvojena boda. Nema sumnje da je Anže iznenadio sve svojim partijama ove sezone, kao i da je Nica prilično loše započela sezonu 2019/20.

Kada je reč o izostancima, gosti na ovom duelu neće moći da računaju na čak sedmoricu fudbalera. Za Anže neće igrati Farid El Melali (5n/2g/0a, desno krilo), Stéphane Bahoken (10n/3g/1a, centarfor), Wilfried Kanga (5n/1g/0a, centarfor), Ibrahim Cissé (2n/0g/0a, centralni bek), Ismaël Traoré (11n/0g/0a, centralni bek, kapiten), Rayan Aït Nouri (12n/0g/2a, levi bek) i Casimir Ninga (13n/3g/1a, levo krilo, drugi strelac ekipe). Za Nicu neće igrati Patrick Burner (15n/1g/1a, desni bek), Andy Pelmard (10n/0g/0a, desni bek) i Christophe Hérelle (8n/2g/0a, centralni bek).

Iako je Nica lošije počela prvenstvo, očekujemo da kad tad proigra, a možda je idealna prilika za tako nešto protiv Anžea kod kuće, čija forma kad tad mora da splasne.

Mišljenje urednika: Nadamo se da će Nica tražiti bodove na ovom duelu, a tip “W1” plaća se kvotom 1.80. Ukoliko bude viđen remi, ulog nam se vraća, a nadamo se da Nica sebi neće dozvoliti kiks, tj. poraz od Anžea kod kuće, koji na poslednjih 10 utakmica u gostima ima 2 pobede, 3 remija i 5 poraza.

3:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Photo by Sandro Schuh on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.