utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na ovu utakmicu stižu značajno oslabljeni!

Gostujuća ekipa će na ovu utakmicu stići bez nekoliko veoma važnih igrača, a s’ obzirom da im bodovi nisu preko potrebni sve realniji scenario je da će kompletni domaćin uspeti da dođe do novog trijumfa i time sebi olakša stvari u narednom periodu. Utakmica je na programu nakon 18 časova.


Sa početkom od 18 sati i 30 minuta u okviru pretposlednjeg, 37. kola španske La Lige odigraće se utakmica u kojoj će se sastati ekipe Villarreal i Eibar.

Villarreal se u susret pretposlednjem meču sezone nalazi na 15. poziciji sa 40 osvojenih bodova, što je samo 3 više u odnosu na Gironu koja je na vrhu zone za ispadanje.

“Žuta podmornica“ je ove sezone uspela da ostvari ukupno 9 pobeda, 13 remija i 14 poraza, dok su na svom terenu upisali 4 pobede, 8 remija i 6 poraza.

Iako sam klub nije objavio spisak igrača koji su registrovani za današnji susret, tamošnji portali prenose da će Javi Calleja moći da računa na skoro sve standardne prvotimce, zbog čega ne bi trebali da imaju mnogo problema ove nedelje. Igrači koji će propustiti ovaj meč su Miguelon (16n/0g/1a, odbrana) i Daniele Bonera (11n/0g/0a, odbrana).


Sa druge strane, Eibar je siguran na sredini tabele i trenutnoj 11. poziciji pošto na svom kontu imaju 9 bodova prednosti u odnosu na Gironu, ali svega 4 boda manje u odnosu na Athletic Bilbao, koji je iznad crte. Dakle, teoretske šanse za plasman na evropska takmičenja postoje, ali će posao biti izuzetno težak.

U dosadašnjem toku sezone imaju veoma izbalansiran učinak od 11 pobeda, 13 remija i 12 poraza, dok su na strani uspeli da ostvare svega 2 pobede, 8 remija i 8 poraza zbog čega u ovom trenutku važe za jednu od najgorih gostujućih ekipa.

Pored loše igre u gostima, danas će im veliki problem predstavljati izostanci, s’ obzirom da glavni trener Jose Luiz Mendilibar na raspolaganju neće imati nekoliko važnih igrača (mahom iz defanzivne linije) kao što su Jose Angel (34n/1g/1a, odbrana), Ruben Pena (32n/1g/2a, odbrana), Anaitz Arbilla (27n/1g/3a, odbrana), Pedro Bigas (12n/0g/1a, odbrana), Gonzalo Escalante (31n/4g/1a, sredina) i Marc Cardona (18n/3g/2a, napad).

Takođe, treba napomenuti da je Pape Diop (29n/1g/1a, sredina) krenuo na put, ali će zbog lakše povrede meč najverovatnije započeti sa klupe.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Iako gostujuća ekipa ima teoretske šanse za plasman na evro-scenu, činjenica da na ovom meču neće imati pomoć nekoliko veoma važnih igrača itekako bi mogla da im napravi problem. Domaćin bi pobedom osigurao opstanak čime bi u poslednjem kolu situacija bila višestruko opuštenija, a prednost će im predstavljati to da glavni trener na raspolaganju ima sve ključne fudbalere. Naše mišljenje je da će ove nedelje i uspeti da dođu do 3 boda, a kvota za taj scenario je 1,65 u kladionici Maxbet.

Kraj – 1:0

Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

PREMIUM statistika pogodaka i promašaja za APRIL 2019-te!

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje