petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na strani gosta su tradicija, forma i gotovo pun sastav tima!

Domaćin večeras neće moći da računa na čak sedmoricu, a možda čak i na osmoricu fudbalera, dok će gost biti bez trojice, ali jedan od te trojice svakako ove sezone nije upisao niti jedan nastup. Pored izostanaka domaćina, gost igra prilično stabilno u poslednje vreme, a uz to treba napomenuti da je tradicija na strani gosta. Možete da tipujete do ponoći, ali i nešto kasnije.


U pitanju je 21. kolo argentinske Superlige, gde će se od 1:30 ujutru, tačnije u noći između subote i nedelje sastati River Plate i Newells Old Boys. Stanje na tabeli je takvo da se River Plate nalazi na 5. mestu uz 9 pobeda, 6 remija i 5 poraza, ima gol razliku 30:16 i 33 osvojena boda. Gost se nalazi na 15. mestu uz 6 pobeda, 7 remija i 7 poraza, ima gol razliku 19:14 i 25 osvojenih bodova.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, interesantan je podatak da su obe ekipe na poslednjih 10 susreta uspevale da beleže sasvim pristojne rezultate, a treba napomenuti da domaćin na poslednjih 6 utakmica nema poraz, dok gost nema isti na poslednjih 7 susreta. Dakle, biće vrlo nezivesno večeras, a možda će se ova tradicija bez poraza nastaviti i ove večeri.

Poslednjih 10 susreta obe ekipe.

Kao jedan od bitnih razloga zašto izdvajamo ovaj meč jesu izostanci. Za River Plate neće igrati Juan Quintero (16n/6/1a, ofanzivni vezni), Gonzalo Montiel (11n/0g/0a, desni bek), Santiago Sosa (3n/0g/0a, defanzivni vezni), Exequiel Palacios (16n/1g/4a, centralni vezni), Ignacio Fernández (18n/0g/0a, centralni vezni), Kevin Sibille (3n/0g/0a, centralni bek) i Milton Casco (15n/0g/1a, levi bek), dok je upitan Robert Rojas (5n/0g/0a, centralni bek). Za goste neće igrati Ribair Rodríguez (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Stefano Callegari (13n/0g/0a, centralni bek) i Leonel Ferroni (6n/0g/0a, levi bek).

Pored pomenutih činjenica, Newells Old Boys je na poslednja 3 susreta protiv River Plate-a uspeo da dođe do čak tri boda. Veliko je pitanje šta nas očekuje večeras od ove dve ekipe.

26.11.17 SL River Plate Newells Old Boys 1 : 3
21.11.16 SL Newells Old Boys River Plate 1 : 0
08.11.15 SL River Plate Newells Old Boys 0 : 2

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Zbog odlične forme gosta, neočekivane tradicije, ali i gotovo punog sastava, ne bismo se složili da je River Plate ogroman favorit večeras, iako favorit svakako jeste. Nadamo se da će kontra hendikep na gosta biti dovoljan i da ćemo uspeti da dođemo do profita. Kvota da gost pobeđuje, igra nerešeno ili gubi uz maksimalno jedan gol razlike iznosi 1.45 u ovom trenutku.

4:2


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje