četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na svakoj liniji terena imaju povrede!

Bodovi su od izuzetne važnosti i jednima i drugima, a jedna ekipa će biti znatno oslabljena danas. Čak je i trener izjavio za medije kako imaju problem jer na svakoj liniji terena imaju povrede. Utakmica je na programu večeras od 19:30 po našem vremenu.


Reč je o utakmici 33. kola druge lige Španije, a od 19:30 po našem vremenu sastaće se Numansija i Kadiz. Obe ekipe su nakon pauze odigrale po 1 meč, Kadiz nerešeno, dok je Numansija poražena. Kada je reč o stanju na tabeli, Kadiz se nalazi na 2. mestu sa utakmicom manje od lidera i trećeplasirane ekipe, dok se Numansija nalazi na 16. mestu, ali je daleko od sigurnog, s obzirom na to da čak dve ugrožene ekipe imaju po bod manje.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Numansiju neće igrati Igor Zlatanović (14n/1g/2a, centarfor) i Gus Ledes (30n/0g/0a, centralni vezni). Za Kadiz je upitan Alfonso Espino (29n/1g/1a, levi bek), dok neće igrati Sergio González (26n/3g/1a, centralni bek), Fali (25n/1g/1a, centralni bek), Jon Ander Garrido (26n/1g/1a, defanzivni vezni), Luismi Quezada (6n/0g/0a, levi bek) i Filip Malbašić (26n/4g/4a, desno krilo). Dakle, kao što možete da pročitate, Kadiz je bez šestorice fudbalera večeras.

Trener Kadiza, Luismi Quezada, je izjavio: „Imamo mnogo problema sa povredama jer ne postoji linija terena u kojoj nemamo povređenog fudbalera.

S obzirom na to da i jednima i drugima „gori pod nogama“ za bodovima, ne treba prerano donositi zaključke u vezi sa tim da je Kadiz favorit. Objektivno gledano, tokom cele sezone je igrao bolje, nadomak je ulaska u viši rang, ali i Numansija se pita nešto kod kuće. Tip „1X“ se plaća kvotom 1.50, a ako mislite da postoji određeni opseg golova koji biste vezali za ovaj tip, probajte. Možda nije loša opcija tip „1X&0-3“ po kvoti 1.80.

1:2 (domaći primili gol u 90. minutu utakmice)

Izvor: https://www.cadizcf.com/noticia/cervera-esto-no-es-una-carrera-es-un-sprint


Photo by Edoardo Busti on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje