Advertisement
MaxBet

Bodovi su od izuzetne važnosti i jednima i drugima, a jedna ekipa će biti znatno oslabljena danas. Čak je i trener izjavio za medije kako imaju problem jer na svakoj liniji terena imaju povrede. Utakmica je na programu večeras od 19:30 po našem vremenu.


Reč je o utakmici 33. kola druge lige Španije, a od 19:30 po našem vremenu sastaće se Numansija i Kadiz. Obe ekipe su nakon pauze odigrale po 1 meč, Kadiz nerešeno, dok je Numansija poražena. Kada je reč o stanju na tabeli, Kadiz se nalazi na 2. mestu sa utakmicom manje od lidera i trećeplasirane ekipe, dok se Numansija nalazi na 16. mestu, ali je daleko od sigurnog, s obzirom na to da čak dve ugrožene ekipe imaju po bod manje.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Numansiju neće igrati Igor Zlatanović (14n/1g/2a, centarfor) i Gus Ledes (30n/0g/0a, centralni vezni). Za Kadiz je upitan Alfonso Espino (29n/1g/1a, levi bek), dok neće igrati Sergio González (26n/3g/1a, centralni bek), Fali (25n/1g/1a, centralni bek), Jon Ander Garrido (26n/1g/1a, defanzivni vezni), Luismi Quezada (6n/0g/0a, levi bek) i Filip Malbašić (26n/4g/4a, desno krilo). Dakle, kao što možete da pročitate, Kadiz je bez šestorice fudbalera večeras.

Trener Kadiza, Luismi Quezada, je izjavio: “Imamo mnogo problema sa povredama jer ne postoji linija terena u kojoj nemamo povređenog fudbalera.

S obzirom na to da i jednima i drugima “gori pod nogama” za bodovima, ne treba prerano donositi zaključke u vezi sa tim da je Kadiz favorit. Objektivno gledano, tokom cele sezone je igrao bolje, nadomak je ulaska u viši rang, ali i Numansija se pita nešto kod kuće. Tip “1X” se plaća kvotom 1.50, a ako mislite da postoji određeni opseg golova koji biste vezali za ovaj tip, probajte. Možda nije loša opcija tip “1X&0-3” po kvoti 1.80.

1:2 (domaći primili gol u 90. minutu utakmice)

Izvor: https://www.cadizcf.com/noticia/cervera-esto-no-es-una-carrera-es-un-sprint


Photo by Edoardo Busti on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.