utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 10. kolo (petak)

HERTA BERLIN – UNION BERLIN

HERTA BERLIN ne igra dobro u novoj sezoni, jer na poslednjih osam prvenstvenih utakmica imaju samo jednu ostvarenu pobedu (ukupno dve u šampionatu). Ipak, u minulom kolu su uspeli da osvoj bod na gostovanju protiv favorizovanog Bajer Leverkuzena, što može da bude podstrek za „Staru Damu“. Nalaze se na tek 13. mestu na tabeli, ali nema dileme da su njihove ambicije daleko veće, stoga im je neophodno da što pre „proigraju“ i da u kontinuitetu ostvaruju pozitivne rezultate. Imaju problema u fazi odbrane, gde u proseku primaju po dva pogotka po meču, ali su sa duge strane dosta efikasni sa 15 datih golova do ovog kola. Van stroja su – S.Ascacibar (vezista), J.Cordoba (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Schwolow – P.Pekarik, D.Boyata, O.Alderete, M.Plattenhardt – N.Stark, M.Guendouzi – M.Cunha, O.Darida, D.Lukebakio – K.Piatek

UNION BERLIN je najprijatnije iznenađenje ove sezone u Bundesligi, jer prikazuju zaista kvalitetne partije. Na svom kontu imaju 16 bodova (zauzimaju visoku šestu poziciju na prvenstvenoj lestici), uz samo jedan poraz, što je odličan učinak za tim, koji je kao glavni cilj imao opstanak u prvom rangu nemačkog fudbala. Retko kada sačuvaju svoju mrežu, ali to kompenzuju sjajnim golgeterskim učinkom, jer su postigli čak 21 pogodak (samo je minhenski Bajern efikasniji od njih). Gosti će biti oslabljeni neigranjem – N.Schlotterbeck (defanzivac), J.Pohjanpalo (napadač), C.Gentner (vezista), A.Ujah (napadač), dok je upitan nastup – K.Endo (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Luthe – C.Trimmel, M.Friedrich, R.Knoche, C.Lenz – G.Promel, R.Andrich – S.Becker, M.Kruse, M.Ingvarsten – T.Awoniyi

 

Mišljenje urednika: Book-makeri blagu prednost za trijumf daju Herti Berlin, ali njihova dosta bleda izdanja, kao i sjajna forma u kojoj se Union Berlin nalazi, ukazuju da je svaki ishod na ovom meču apsolutno realan. Stoga, opredelićemo se za igru na golove, jer i jedni i drugi nemaju problema kada je u pitanju postizanje pogodaka, a što se ne može reći, kada treba da sačuvaju svoju mrežu. Pritom, kako je gradski derbi u pitanju, očekujemo da oba kluba žele da trijumfuju i osvoje bodove, te u takvoj postavci igre golovi „ne bi smeli“ da izostanu.

Predlog za tipovanje GG / @1.75 – 1:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje