utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 11. kolo (nedelja)

HERTA BERLIN – BAJER LEVERKUZEN

HERTA BERLIN se trenutno nalazi na trinaestoj poziciji na tabeli sa 12 osvojenih bodova na svom kontu. Uprava kluba imala je dosta veće ambicije ove sezone, ali barem za sada potencijalna „borba“ za izlazak u Evropu je dosta daleko, iako poseduju zaista kvalitetan igrački kadar. Nikako da se „konsoliduju“, te su se protekle sezone borili i za opstanak u elitnom rangu, a sada svakako nastoje da taj „scenario“ izbegnu. „Berlinci“ imaju dosta problema u fazi defanzive koja je dosta „porozna“, te su do sada primili čak 23 pogodaka, čime su trenutno druga najslabija odbrana u Bundesligi. Van stroja su – D.Boyata (defanzivac), L.Klunter (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) A.Schwolow – P.Pekarik, J.Torunarigha, N.Stark, M.Mittelstadt – S.Ascacibar, S.Serdar – M.Richter, V.Darida, M.Maolida – K.Piatek

BAJER LEVERKUZEN je nakon veoma dobrog „ulaska“ u novu sezonu, malo „upao“ u krizu, jer su osvojili samo jedan bod iz predhodna tri prvenstvena kola. Stoga, u naredni duel ulaze sa motivom osvajanje celog „plena“. I „Farmaceuti“ imaju svojih defanzivih problema (16 primljenih golova do sada), ali su sa druge strane itekako efikasni, te u proseku postižu 2.3 pogodaka po meču. Pritom, ove sezone znatno bolje igraju na gostovanjima nego na svom terenu, jer na strani imaju skor od – tri pobede, dva trijumfa uz pozitivnu gol razliku 14:5. Izvan sastava su – M.Bakker (defanzivac), T.Fosu-Mensah (defanzivac), C.Aranguiz (vezista), J.Baumgartlinger (vezista), K.Bellarabi (napadač), P.Schick (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) L.Hradecky – J.Frimpong, J.Tah, E.Tapsoba, P.Hincapie – E.Palacios, K.Demirbay – Paulinho, N.Amiri, F.Wirtz – L.Alario

 

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.70 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na Olimpijskom stadionu u Berlinu.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje