utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 12. kolo (nedelja)

MAJNC 05 – KELN

MAJNC 05 je nakon serije slabijih partija, podigao nivo svojih rezultata, te su u predhodna tri kola uspeli da sakupe sedam poena. Trenutno se nalaze na sredini tabele, sa sasvim pristojnom bodovnom zalihom u odnosu na opasnu zonu, a svakako njihov primarni cilj jeste opstanak u elitnom rangu takmičenja. Popularne „Petice“ posebno dobro ove sezone igraju na svom terenu, na kojem su i osvojili većinu svojih bodova. U proseku primaju tačno jedan pogodak po utakmici, dok su u fazi napada do ovog kola postigli 15 golova. Van stroja su – J.St. Juste (defanzivac), A.Lucoqui (defanzivac), N.Tauer (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) R.Zentner – S.Bell, A.Hack, M.Niakhate – S.Widmer, J.Sung Lee, D.Kohr, Aaron Caricol – J-P.Boetius – J.Burkardt, K.Onisiwo

KELN posle dobrih izdanja, sada je u nizu od četiri prvenstvene utakmice na kojima nije ostvario trijumf. Dosta problema imaju u fazi defanzive koja je do sada „kapitulirala“ u 20 navrata, ali su sa druge strane i dosta efikasni sa 17 datih pogodaka. „Jarčevi“ u tekućem šampionatu posebno loše partije prikazuju na gostovanjima, gde trenutno imaju skor od – dva remija, tri poraza, bez ijedne pobede uz svakako negativnu gol razliku 4:12. Izvan sastava su – J.Horn (defanzivac), N.Hauptmann (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) T.Horn – J.Hector, T.Hubers, R.Czichos, B.Schmitz – D.Ljubicic, S.Ozcan – F.Kainz, O.Duda, M.Uth – A.Modeste

 

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.65 ili GG / @1.70 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu “Mewa Arena”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje