petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 14. kolo (petak)

UNION BERLIN – RB LAJPCIG

UNION BERLIN i ove sezone isto kao i minule, nastavlja sa svojim veoma dobrim izdanjima, te se uoči ovog kola nalaze na deobi pete pozicije na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Ipak, na poslednjih pet prvenstvenih susreta ostvarili su samo jednu pobedu, te trenutna forma im nije na „zavidnom“ nivou. Generalno, utakmice berlinskog kluba su dosta efikasne, jer u proseku vidimo po tačno tri gola na meču. U aktuelnom prvenstvu posebno dobro igraju na svom terenu, gde za sada imaju učinak od – četiri trijumfa, dva nerešena ishoda i jedan poraz uz pozitivnu gol razliku 10:7. Van stroja su – L.Dehl (vezista), K.Behrens (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2) A.Luthe – M.Friedrich, R.Knoche, T.Baumgart – N.Giesselmann, G.Haraguchi, R.Khedira, G.Promel, J.Ryerson – T.Awoniyi, M.Kruse

RB LAJPCIG je u seriji od dva prvenstva poraza, te su „pali“ na tek osmo mesto na tabeli, što svakako ne zadovoljava njihove ambicije. Stoga, pozitivan ishod u narednom duelu je veliki imperativ za sastav, Džesija Marša. I dok popularni „Crveni bikovi“ nemaju problema sa postizanjem golova (24 do ovog kola), za razliku od proteklih sezone kada su imali jednu od ponajboljih defanziva u ligi, ovoga puta postoje problemi u fazi odbrane, koja je do sada primila 16 golova. RB Lajpcig u tekućem šampionatu i dalje nemaju ostvarenu pobedu na strani (nakon šest odigranih utakmica), ali ipak im sada pripada uloga favorita na sasvim sigurno nimalo jednostavnom gostovanju u Berlinu. Izvan sastava su – W.Orban (defanzivac), M.Saracchi (defanzivac), M.Halstenberg (defanzivac), D.Olmo (vezista), Y.Poulsen (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)P.Gulasci – N.Mukiele, L.Klostermann, J.Gvardiol – Angelino, T.Adams, K.Laimer, B.Henrichs – C.Nkunku, E.Forsberg – A.Silva

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.75 – 2:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “An der Alten Försterei“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje