petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 16. kolo (nedelja)

AJNTRAHT FRANKFURT – ŠALKE 04 

AJNTRAHT FRANKFURT se momentalno nalazi na sredini tabele sa 23 osvojena boda na svom kontu. Pritom, nalaze se u veoma dobroj seriji rezultata u nacionalnom prvenstvu, jer imaju tri vezana trijumfa. Popularni „Orlovi“ su u grupi timova koji imaju najmanji broj poraza do sada (samo dva), dok na svom terenu još uvek nisu doživeli neuspeh. Igraju dosta otvoren i efikasan fudbala, trenutna gol razlika iznosi 25:23, odnosno u proseku na njihovih duelima vidimo po 3.2 pogodaka po meča. Do kraja sezone na pozajmicu iz Real Madrida je pre nekoliko dana stigao srpski napadač – Luka Jović, koji bi trebao da predstavlja zaista veliko pojačanje za klub iz Frankfurta, imajući u vidu njegove sjajne partije koje je pružao u dresu ovog tima u svom prvom mandatu. Van stroja su – R.Ache (napadač), dok je upitan nastup – A.Younes (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) K.Trapp – M.Hinteregger, D.Abraham, O.N’Dicka – E.Durm, S.Rode, D.Sow, F.Kostic – D.Kamada, A.Younes? – A.Silva

ŠALKE 04 je u proteklom kolu napokon ostvario svoju prvu pobedu u sezoni, jer su na svom terenu veoma ubedljivo savladali Hofenhajm (4:0). Popularni „Rudari“ i dalje zauzimaju poslednje mesto na prvenstvenoj lestvici, ali nema dileme da im je spomenuti trijumf doneo novu „dozu“ samopouzdanja, koja im je itekako potrebna u njihovoj borbi za opstanak u Bundesligi. Klub iz Gelzenkirhena velikih problema ima sa defanzivom, te su do ovog kola primili čak 39 pogodaka, stoga imaju epitet „najporoznije“ odbrane u ligi. Sada im svakako pripada uloga autsajdera, ali nam ostaje da vidimo da li „na krilima“ prošlonedeljnog trijumfa, mogu i ovoga puta da stignu do pozitivnog rezultata. Za goste neće nastupiti – S.Sane (defanzivac), K.Ludewig (defanzivac), M.Mascarell (vezista), A.Schopf (vezista), N.Bentaleb (vezista), N.Boujellab (vezista), G.Paciencia (napadač), dok je neizvestan nastup – S.Skrzybski (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) R.Fahrmann – M.Thiaw, O.Kabak, M.Nastasic, S.Kolasinac B.Stambouli, S.Serdar – B.Raman, M.Uth, A.Harit – M.Hoppe

Predlog za tipovanje – 3+ / @1.60 ili 1+I&1+II / @1.55 – 3:1 (1:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18h na stadionu “Deutsche Bank Park“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje