utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 18. kolo (nedelja)

HOFENHAJM – KELN

HOFENHAJM ove sezone nije na nivou igara i rezultata iz minulog šampionata, ali su u predhodna dva kola osvojili četiri boda (ubedljiva pobeda pre nekoli dana na strani protiv Herte Berlin – 0:3) , što je potencijalna naznaka njihovih boljih izdanja. Sa eventualnim osvajanjem sva tri boda iz narednog duela, stigli bi do sredine tabele (napustili „donji dom), te svakako će nastojati sa stignu do trijumfa. Klub iz Zinshajma, generalno igra utakmice sa velikim brojem golova, te u proseku na njihovim duelima vidimo po 3.23 pogodaka po meču. Izuzetno su „opasni“ u fazi napada, ali sa druge strane dosta problema imaju u defanzivi, gde im i ovoga puta nedostaje dosta fudbalera – K.Akpoguma (defanzivac), P.Kaderabek (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), B.Hubner (defanzivac), K.Stafylidis (defanzivac), D.Geiger (vezista), R.Skov (vezista), F.Grillitsch (vezista), dok je upitan nastup – K.Vogt (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-3)O.Baumann – N.Kasim, K.Vogt?, S.Posch – M.Gacinovic, S.Rudy, D.Samassekou, M.John – J.Baumgartner, A.Kramaric, M.Dabour

KELN je u proteklom kolu „ukrao“ pobedu protiv Šalkea 04, jer su do pogotka stigli duboko u sudijskoj nadoknadi. Ipak, oni se i dalje nalaze u opasnoj zoni, odnosno na mestu koje vodi u doigravanje za opstanak u Bundesligi. Popularni „Jarčevi“ su u podređenoj ulozi na ovom gostovanju, ali ove sezone upravo na strani beleže dosta bolje rezultate nego na svom terenu, te umeju da „iznenade“. Ipak, Keln sada gostuje rivalu koji im nikako „ne leži“, protiv kojeg imaju pet uzastopnih poraza, a svaki od tih duela doneo je i dosta pogodaka. Za goste neće nastupiti – F.Kainz (vezista), S.Andersson (napadač), dok je upitan nastup – R.Czichos (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1) T.Horn – S.Cestic, S.Bornauw, R.Czichos – K.Ehizibue, E.Skhiri, J.Hector, J.Horn – O.Duda, D.Drexler – A.Modeste

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.85 ili 1+I&1+II / @1.65 – 3:0 (2:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18h na stadionu “PreZero Arena”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje