utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 18. kolo (petak)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – BORUSIJA DORTMUND

BORUSIJA MEHENGLADBAH je u poslednje vreme podigla svoju formu, jer su na predhodnih četiri prvenstvenih duela osvojili 10 bodova (tri pobede i jedan remi). Posebno se „ističe“ trijumf protiv minhenskog Bajerna (3:2), nakon velikog preokreta. Trenutno se nalaze na sedmom mestu na tabeli, ali ukoliko bi osvojili sva tri boda sa narednog duela, preuzeli bi četvrtu poziciju koju upravo „drži“ njihov predstojeći rival, te im motiva zasigurno ne nedostaje. Popularni „Koltovi“ važe za tim koji prikazuje veoma dobre partije na svom stadionu (gde ih je izuzetno teško savladati), pa tako i ove sezone na domaćem terenu imaju skor od – četiri pobede, četiri nerešena ishoda i samo jednog poraza. Defanzivno su najslabija ekipa (gledajući TOP 8 timova u Bundesligi), ali su zato sa druge strane, veoma efikasni sa 31. postignutim pogotkom do ovog kola. Fudbaleri domaćeg kluba poseban motiv imaće u činjenici da su u seriji od 12 uzastopnih poraza u susretima protiv Borusije Dortmund, te je možda sada pravo vreme da prekinu zaista poražavajuć i katastrofalan niz. Van stroja su – R.Reitz (vezista), V.Lazaro (vezista), M.Thuram (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Y.Sommer – S.Lainer, M.Ginter, N.Elvedi, R.Bensebaini – C.Kramer, F.Neuhaus – A.Plea, L.Stindl, J.Hofmann – B.Embolo

BORUSIJA DORTMUND od samog starta šampionata igra toplo-hladno, nemaju konstantnosti u njihovim izdanjima, te su i samo rezultati veoma promenljivi. Popularni „Milioneri“ u fazi odbrane ne „stoje“ dobro, jer su do sada „kapitulirali“ u 22 navrata, ali su sa 33 datih golova, drugi najefikasniji sastav u ligi. Nedavno su kao gosti savladali RB Lajpcig sa ubedljivih 1:3, a zatim su odigrali samo 1:1 na svom terenu protiv poslednjeplasiranog Majnca, stoga ih je tokom ove sezone veoma nezahvalno prognozirati. I pored svega, pripada im uloga favorita, kao što smo spomenuli tradicija im ide uveliko „na ruku“, ali možda će upravo „13-ti vezani pokušaj“ da pobede Borusiju Mehengladbah u međusebnim duelima, biti i „malerozan“ za njih. Za goste neće nastupiti – M.Schmelzer (defanzivac), D.Zagadou (defanzivac), T.Delaney (vezista), A.Witsel (vezista), T.Hazard (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)R.Burki – T.Meunier, M.Akanji, M.Hummels, R.Guerreiro – E.Can, J.Bellingham – J.Sancho, M.Reus, G.Reyna – E.Haaland

Predlog za tipovanje – 1X / @1.70 ili GG3+ / @1.80 – 4:2

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “Borussia-Park”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje